Ajánló

Óvodai és iskolai alapítványok jelentkezését is várják a Tesco közösségi pályázatára

Október 8-án ismét elindult a Tesco pályázati programja, az „Ön választ, mi segítünk”. A kezdeményezés eddigi 4 fordulójában több mint 300 környezetszépítő, oktató-felzárkóztató, valamint egészséges életmódra nevelő program megvalósulásához járult hozzá az áruházlánc. A programban valamennyi, a szavazási szakaszba bejutott szervezet támogatásban részesül, ők 400, 200, illetve 100 ezer forintot nyerhetnek. A jelentkezéseket november 16-áig a tesco.hu/kozosseg weboldalon keresztül várja a Tesco!

A Tesco számára fontos, hogy támogassa a közösségeket, ahol vásárlói és munkatársai élnek, ezért is hívta évekkel ezelőtt életre „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati programját. A programra olyan szervezetek, valamint baráti közösségek jelentkezését várják, akik kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez járulnának hozzá – legyen az akár egy közös tér felújítása, egészségmegőrző és egészséges életmódra nevelő programok szervezése, vagy felzárkóztató, oktató programok elindítása.

Óvodai és iskolai alapítványok jelentkezését is várják a Tesco közösségi pályázatára

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az „Ön választ, mi segítünk” program a Tesco vásárlói, valamint a szervezetek körében egyaránt népszerű. A pályázat eddig lezárult négy fordulójában összesen több mint 1700 pályázat érkezett, melyek közül a Tesco vásárlói több mint 11 millió szavazattal választották ki azt a 338 kezdeményezést, amik az áruházlánc támogatásával eddig valóra válhattak.  A megvalósult projektek között országszerte számos kreatív és kedves megoldás született, többek között gyerekeknek mutatták meg, hogyan bánjanak felelősen az állatokkal, számos játszótér, óvoda, valamint iskolaudvar újult meg és mezítlábas ösvény is épült, nem beszélve a több tucat sport-, és közösségi programról, valamint családi napról, amik nemcsak a közösségek fizikai, de lelki jól létéhez, a közös élményekhez is hozzájárultak.

A Tesco most októberben ismét meghirdette a pályázatot, ahova ezúttal is várja az érdeklődő szervezetek – köztük óvodai, iskolai alapítványok és más, gyermekeket segítő, támogató szervezetek – jelentkezését. A november 16-ig beérkezett pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum független szakértői bírálják el, ők választják ki, hogy mely kezdeményezések juthatnak tovább az áruházi szavazási szakaszba. Itt már a Tesco vásárlóinak kezében lesz a döntés, hiszen szavazataikkal ők választják a számukra legszimpatikusabb kezdeményezéseket. A pályázaton minden, a szavazási szakaszra bejutott szervezet hozzájárulásban részesül – ők 400, 200, valamint 100 ezer forintot nyerhetnek az összegyűjtött szavazatok számának függvényében.

Óvodai és iskolai alapítványok jelentkezését is várják a Tesco közösségi pályázatára

Az eredményeket az áruházlánc 2019. március elején hirdeti ki.

 

Részletek: www.tesco.hu/kozosseg

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás