Ajánló

Pöttyös Panni nap a Tháliában

Május 14-én remek programot kínál a családoknak a Thália Színház és a Szepes Mária Alapítvány.  Előgyereknap gyanánt egy régi kedvenc, Pöttyös Panni köré szerveződik a vasárnap.      

A mulatság délelőtt 11-kor kezdődik a Pöttyös Panni az iskolában című zenés mesedarabbal.  http://www.thalia.hu/index.php/main/program/pottyos-panni-az-iskolaban_12 Az iskolakezdés élményeiről és nehézségeiről szóló Szepes könyvből Németh Ákos drámaíró írt színpadi változatot, az előadást pedig Bozsik Yvett rendezte. Jegyeket elővételben lehet vásárolni a http://www.thalia.hu weboldalon.

Az előadás után lehetőség lesz a darab szereplőivel ismerkedni, közös fotót készíteni, majd (12.20-tól) ingyenes játszóház, kézműves foglalkozás, vetélkedő és a Móra Kiadó gyermeknapi könyvvására várja az érdeklődőket.

 

További információ:

http://www.mora.hu/esemeny/pottyos-panni-nap-a-thaliaban

https://www.facebook.com/pottyosp/posts/1544711268886967

www.szepesmariaalapitvany.hu

Kicsoda Pöttyös Panni?

A tíz évvel ezelőtt elhunyt, ezoterikus regényeket, verseket, filozófiai munkákat is jegyző Szepes Mária legnépszerűbb teremtménye Pöttyös Panni, akinek történetein generációk nőttek fel 1953 óta. Habár igencsak megváltozott a világ az elmúlt fél évszázadban, a pöttyös sorozat ma is aktuális gyermekkori problémákat jár körül az írónőre jellemző érzékenységgel. 

 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XKölöknet Szolidaritás