Ajánló

RÖGTÖNZÖTT SZÜLŐI ÉRTEKEZLET ÉS KÖNYVBEMUTATÓ

A Felelős Szülők Iskolája szervezésében újra Rögtönzött Szülői Értekezlet! A Momentán Társulat improvizációin keresztül, Balatoni József ’Jocó bácsi’ vezetésével és Polus Enikő mentálhigiénés szakember útmutatásával, humorral kalauzoljuk a közönséget az olykor vidám, olykor kegyetlen iskolai világba. Délután pedig rendhagyó könyvbemutatón lapozhatnak bele vendégeink a Jocó bácsi világa 2.0 című könyvbe. Szeretettel várjuk a (kis)kamaszokat, szülőket, pedagógusokat és minden kedves érdeklődőt április 22-re a K11 Kulturális és Művészeti Központba. 

Dátum: 2017. április 22.

11-13 óráig: Rögtönzött Szülői Értekezlet

14 óra: Rendhagyó könyvbemutató – Jocó bácsi világa 2.0 (ingyenes)

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ (VII. kerület, Király utca 11.)

 

Rögtönzött Szülői Értekezlet – Újratöltve!

Április 22-én újra Rögtönzött szülői értekezletet tartunk, ahol még több életteli, interaktív jeleneten keresztül kukkanthatunk be a kamasz-szülő-pedagógus triumvirátus mindennapjaiba. Átélhetjük, milyen dinamikus a kimondott és kimondatlan érzelmekkel, olykor pedig elhallgatással, félreértésekkel, meg persze némi drámával tűzdelt kommunikáció, mi minden zajlik az iskola szereplőinek, de főleg gyermekeink, diákjaink lelkében. A Momentán Társulattal, Balatoni József ’Jocó bácsival’ és Balogh Lali 15 éves diákkal, generációjának sok vonását hordó, de korántsem átlagos képviselőjével együtt kereshetjük a választ arra, hogyan édesítsük meg mindezt empátiával, pozitív és szeretetteljes beszéddel. Polus Enikő mentálhigiénés szakember, „érzelemtanár” a családban lévő szerepekről, elfogadásról, érzelmi intelligencia-fejlesztésről és az internetes világról is tanít majd.

A rendhagyó iskolaszínházi előadás 11 órától 13 óráig tart, jegyvásárlásra a Felelős Szülők Iskolája oldalán, valamint a helyszínek nyílik lehetőség.

Könyvbemutató: Jocó bácsi világa 2.0

A Rögtönzött Szülői Értekezlet „ofője”, a népszerű tetkós töritanár, Balatoni József új könyvvel jelentkezik: ez a Jocó bácsi világa 2.0. Április 22-én 14 órától ingyenes könyvbemutatón találkozhatunk a csokorba szedett iskolai történetekkel, melyek átnyúlnak az iskola kapuján, sőt ott kezdődnek csak igazán. A sztorik erőt adnak saját nehézségeink áthidalásában, gyerekekkel való kapcsolatunk formálásában, legyen szó a burn out-ról, önismeretről vagy az érzelmi intelligenciáról.  A könyvben az elmúlt egy év legnépszerűbb írásai is megjelennek, ajánlások vagy épp tanácsok barátoktól, kortársaktól, így pl. D. Tóth Krisztától vagy épp a Felelős Szülők Iskolájától is. Az iskolaszínházi jelentek egy része is a könyv sztorijaira épül, legyen ez a vizsga előtti tanácsok sora, az erkölcstan órák zanzája, vagy Jocó bácsi udvari ügyeleti kalandjai.

A Rögtönzött Szülői Értekezletről és Jocó bácsi könyvbemutatójáról további információ a dupla esemény Facebook-oldalán olvasható.

Kapcsolat: 06/20-358-66-12, info@felelosszulokiskolaja.hu

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás