Ajánló

Űrutazás, mesehősök és tengernyi játék – Anyák napi családi hétvége a KidExpón

Ha felhőtlen kikapcsolódásra és változatos programokra vágysz az anyák napi hétvégén, akkor a KidExpo a tökéletes választás. Az ország legnagyobb kisgyerekes szülőknek szóló rendezvényén a család egyetlen tagja sem fog unatkozni! Gyertek el április 29. és május 1. között a Budapest Arénába, ahol a belépés 12 éves korig ingyenes!


Ne várj az éjjeli csillagos égboltra, a KidExpón nappal is mesél az ég! Az Utazóplanetárium segítségével játszva ismerheted meg Naprendszerünk bolygóinak varázslatos világát, az Univerzum érdekességeit és égi jelenségeit. Ha az Űrből a Földre vágysz, akkor sem fogsz unatkozni: menő műfüves focipályán sajátíthatod el a focizás szabályait. Elfáradtál, olvasnál? Szusszanj egyet az olvasósarokban, kapcsolódj ki és repülj a képzelet szárnyán a mesék világába!

Ha már ott vagy, mit szólnál egy fergeteges bulihoz? Az M2 gyerekcsatorna varázslatos erdei élményeket tartogat a Rozmaring kunyhó bábmese imádnivaló szereplőivel: Mályvával, Kelével, Deskével és a két rosszcsonttal, Lárival és Fárival. A kunyhóban gubasztikus játékok várnak: óriás kirakó, memória játék és kézműveskedés. Fotózkodj a Rozmaring kunyhó bűbájos lakóival, vidd magaddal a közös képet emlékbe! 

A Nickelodeonról ismert mesehősöket lemosható tetoválások és lufik formájában haza is viheted, fotózkodhatsz Spongyabob fotófalánál és egyéb interaktív játékok mellett óriás Mancs őrjáratos színezőfalon mutathatod be kreativitásodat, valamint megvillanthatod okosságodat a hatalmas Spongyabob-puzzle-lel és memóriajátékkal!

A legújabb meséket hozza el a TV2 Kids csatorna is a hétvégi KidExpóra: a kedvenc sorozatok mellett olyan újdonságokat láthatsz, mint a Hupikék Törpikék legújabb remake-je, de itt lesz a Kitti nem cica című mese is, valamint a Katica és Zümi, és megnézheted az Emmy és Gooroo új részeit is.

A KidExpo színpadi programjai elkötelezettek a szülők szórakoztatásában is. Ambrus Évi előadása vár arról, hogyan tarthatod a családi éléstárat allergénmentesen, hogyan főzz mentesen is teljesen. Beszélgetünk arról is, hogyan legyél digitális szülő és mit jelent a felelős szülővé válás. Angolra hangol Szolga-Tóth Melinda és segítője, Hippy, a kis víziló zenés játékos foglakozása. Költészet és „trollkodás” a főszerep Varró Dániel és Molnár György vidám duójában, de fantasztikus új dalokkal vár mindenkit Társasjáték című koncertjén Farkasházi Réka és a Tintanyúl.

Az anyukáknak és a nagymamáknak anyák napi öko kézműves foglalkozásainkon saját kézzel készített ajándékkal kedveskedhetsz. De pszt, ez legyen meglepetés!

A belépőjegyek értéke levásárolható a Regio áruházakban országszerte, gyerekeknek pedig 12 éves korig ingyenes a belépés! A családi hétvége részleteiről a www.kidexpo.hu oldalon tájékozódhatsz.

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával vár.

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás