Család

A családom a szponzorom! - esszépályázat 10-18 éves fiataloknak

A Nagy Sportágválasztó, a MOL és az Új Európa Alapítvány közös esszépályázatot hirdet 10-18 év közötti fiatalok számára. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a művészet területén.

A pályázaton azok a 10-18 év közötti fiatalok indulhatnak, akik
- magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek
- betöltötték vagy legkésőbb 2014. december 31. napjáig betöltik a 10. életévüket, de 2014. december 31. napjáig nem töltik be a 19. életévüket.

Mi legyen a pályázatban?

Maximum 5000 karakternyi (kb. 2 gépelt oldal) fogalmazás, esszé benyújtása, amelyben a pályázók saját szavaikkal mutatják be azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, művészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. Ezzel a fogalmazással egyben kifejezve köszönetüket és hálájukat első szponzoraiknak és támogatóiknak, akik szüleik, családjuk. Az esszé kitérhet arra is, hogy a család az anyagi áldozatok túl (tagdíj, sporteszközök, felszerelések, hangszerek, utazási költségek stb.) milyen segítséget nyújt a hétköznapokban (pl. reggeli kelés, szállítás az edzésre, próbákra, versenyekre, utazások megszervezése, finom ételek, lelki támogatás, bíztatás, szurkolás stb.).


 


A pályázati űrlapot kézzel (olvasható módon) és géppel is ki lehet tölteni. A kitöltött űrlapot és az esetleg külön dokumentumként mellékelt esszét e-mailen kell beküldeni a

palyazat@sportagvalaszto.hu e-mail

címre, vagy levélben ide:

Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda, 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90. I. emelet 16.

A borítékra kérjük, írják rá: "A családom a szponzorom! esszépályázat”.

Külön dokumentumok esetében kérjük, a pályázó neve és adatai az esszén is egyértelműen legyenek megjelölve! Pályázati díj nincs.
A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázati űrlap hiánytalanul ki van töltve. A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó adatlapokat - és így a pályázatokat is - érvénytelennek tekinti.

A pályázat benyújtási határideje: 2014. szeptember 10. (Postán feladott pályázatok esetében a postai bélyegző dátuma számít.)


A pályázat értékelése: a beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A zsűri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.
A kiíró a pályázat eredményeit a www.sportagvalaszto.hu és a http://www.ujeuropaalapitvany.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. A nyilvános eredményhirdetésre a 2014. szeptember 19-20-ai XV. Budapesti Nagy Sportválasztó rendezvényen kerül sor.

A zsűri a beérkező pályázatok közül a legjobbnak ítélt pályamunkát részesíti díjazásban az alábbiak szerint:


1. díj: 1 család számára 150 000 Ft értékű családi wellness hétvége
2. díjak: 3 db MOL Mobile okostelefon készülék
3. díjak: 5 db 10 000 Ft értékű MOL Blue kártya

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás