Család

A házasság hete

A házasság hete című rendezvénysorozat csaknem két évtizede indult el Angliából, amelyhez számos brit és nemzetközi közéleti személyiség csatlakozott, kifejezve elkötelezettségét a házasság ügye iránt. Mára négy kontinens 21 országában ünneplik ezt az esemény, nálunk többek között például Veszprémben. 

A fiatalok testük biológiai változásáról hallhatnak ismeretterjesztő foglalkozást, továbbá esküvői fotókat is megoszthatnak a legnagyobb közösségi portálon a házasság hete rendezvénysorozat keretében, a legkisebbeknek pedig városi rajzversenyt hirdettek meg a család témakörében.

Bálint Bánk családterapeuta úgy fogalmazott, hogy az utóbbi időben a "hűség leértékelődött", éppen ebben rejlik a program jelentősége, hiszen megerősítést ad a családoknak.

Fekete Gyöngyi, a rendezvény védnöke a tudatos házasságkötés fontosságát hangsúlyozta, kiemelve az egymás iránti elkötelezettség jelentőségét.

Somody Zsuzsanna, a program szervezője hozzátette, hogy a rendezvényhez a Veszprém Televízió is csatlakozik, a hét során számos magazinműsorban járja körül a témát, pozitív párkapcsolati példákat felvonultatva. A stúdió vendége lesz mások mellett Fazekas Nándor veszprémi kézilabdázó és felesége.


 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás