CsaládCsaládi szerepekSzülő

Tudatos Szülők Iskolája

Szakmájukat tekintve neves pszichológusok, antropológusok és orvosok – Ranschburg Jenő, Mohás Lívia, Czeizel Endre, Paulinyi Tamás, Tarr Bence László - , magánemberként sokgyermekes nagyszülők, anyukák és apukák ezen előadássorozat keretében segítenek eligazodni a gyermekvárás és nevelés szövevényes útvesztőiben. Eszmecserére és baráti előadásokra invitálja a leendő és már kisgyermekes szülőket a Tudatos szülők iskolája az ősz folyamán 5 alkalommal az IBS Színpadra.

Az IBS Színpad és a Tudatos Szülők Iskolája őszi szemeszterében 3-4 hetente hétvégenként kerülnek megrendezésre az előadások, melyek a korai gyermek-szülő kapcsolatot, a kezdő szülők megpróbáltatásait, és a gyermek áldás várható és előre nem látható problémáit járják körbe. Célunk, hogy olyan tartalommal töltsük meg ezeket az előadásokat, amik hasznosak lehetnek a gyereküket váró szülőknek. Az előadások témái a  fogantatástól egészen a kamaszkorig tartó időszakot ölelik fel. A gyermek testi, lelki, szellemi fejlődését szeretnénk nyomon kísérni és az adott szakértőkkel a lehető legjobb útmutatást adni a jelen lévőknek.

Előadások:

  • Október 17. , 19h        Ranschburg Jenő, pszichológus  - Korai gyermek szülő kapcsolat
  • November 12., 19h    Mohás Lívia, író-pszichológus  - Kezdő szülők és a megpróbáltatások
  • November 21. 19h     Czeizel Endre, orvosgenetikus  - Gyermek áldás-gyermek vállalás
  • December 3. 19h       Paulinyi Tamás, író, pszi oktató – A gyerekkor „varázserői” – a gyermek pszi–képességeinek fejleszthetősége
  • Január 22. 19h           Tarr Bence László , filozófus, kulturális antropológus –Spirituális gyereknevelés

 

A jegyár egységesen 2600 forint amiből eladott jegyenként 200 forintot jótékonysági célra ajánlunk fel a koraszülött  intenzív osztályok fejlesztésére az Alapítvány a Károsodott Újszülöttek és Koraszülöttek Rehbilitációjára közhasznú szervezeten keresztül.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XKölöknet Szolidaritás