ÉletmódEgészség

Nálatok mit isznak a gyerekek?

Nagyon fontos kérdés… Persze tudjuk jól, a víz a legegészségesebb, minél nagyobb mennyiségben. Néha azért mégis elcsábul az ember és bizony bővül a kínálat: a tea mellett még az üdítők is helyet kapnak. De beszélek csak inkább a saját nevemben, szóval igen, nálunk hébe-hóba – leginkább hétvégén a reggelihez – gyümölcslé párosul. (Sőt, néha, például szülinapi bulikon még szörp is akad smiley). 

Nagyon örültem, amikor megkóstolhattuk a KellaQ10 termékeket. Magyar fejlesztésű, hazánkban gyártott üdítőitalról van szó. Enyhén szénsavas, de érdekes módon, most ez nem rettenti el a gyerekeimet attól, hogy minden nap igyanak 1-1 pohárkával. (Bezzeg a „szúrós” ásványvizet nem tudják meginni…)

A KellaQ10 termékek cukormentesek, több ízben kaphatóak, nyugodt szívvel adom a fiúknak. Nem beszélve arról, hogy Q10 koenzim tartalma hozzájárul szerveztük egészséges működéséhez. E vitaminszerű anyag persze a felnőttek szervezetét is támogatja, így mi, szülők is szívesen fogyasztjuk.

Jelenleg már mindegyik ízt megkóstoltuk, felváltva isszuk, Marcinak a „kék üveges” a kedvence, Ádám pedig azt favorizálja, amit a bátyja, azaz a kék címkéset isszák szívesen.

Kóstoljátok meg ti is! 

 

Itt olvashattok róla bővebben!

Egészségetekre!

KellaQ10

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás