ÉletmódEgészségSport

A babahordozás fortélyai

A legtöbb kisbaba csakis akkor nyugodt, ha az édesanyja egészen szoros testközelségében van, és amint leteszik, sírva fakad. A távolság Neked is idegen a babádtól, hiszen ezelőtt majd 40 héten keresztül egyek voltatok. Mi más lenne a megoldás, mint ....? 

A babák lételeme az érintés. Születésük után bizonyára azt érzik, hogy minden sokkal hangosabb, fényesebb, hűvösebb, mint a teljesen biztonságos, puha és ringatózva ölelő anyaméhben volt. Könnyítsük meg a saját, és a babánk dolgát, hordozzuk magunkkal, amikor igényli!

Mit lehet hát tenni és főleg hogyan lehet bírni?

Ahhoz, hogy a kisbabád annyit lehessen testközelségben, amennyire csak szüksége van, és Te is elláthasd a teendőidet (ráadásul a kezed és a derekad se szakadjon le, szükséged van egy jó segédeszközre, vagyis egy kényelmes hordozóeszközre. Ez segít abban, hogy a két kezed szabad maradjon, miközben öleled a számodra legdrágább kincset, gyermekedet.

Mikortól használhatok babahordozót?

Nagyon sok olyan hordozóeszköz létezik, amelyet akár a születés pillanatától használhattok.

Hogyan hordozzak?

A legfontosabb szempont, hogy a kiválasztott babahordozó jó minőségű, kényelmes és egészséges, azaz kellően jó kialakítású legyen, amely támogatja a kisbabád/kisgyermeked helyes csípőfejlődését, a gerinc és a fej megtámasztását.

A hordozóeszköz széles terpeszt biztosítson számára, és térdhajlattól térdhajlatig alátámassza a combjait. Ha a hordozó minden oldalról körülöleli a baba hátát, elöl pedig hozzád simul a teste, akkor a gerince felől is nyugodt lehetsz.

Biztonságos neki? Mire figyeljek használat közben?

Íme a babahordozás ABC-je. Segít, hogy számodra és kisbabád számára egyaránt biztonságot és elégedettséget nyújtson a kötésed, ha fejedben tartod ezt az ábécét.

Ha ezt betartod, nincs miért aggódnod!

Csak élvezzétek  egymás közelségét, és a kisgyermekes élet szabadságát a hordozás adta új dimenziójában.

Így új lehetőségek nyílnak meg előttetek, minimális kötöttségekkel, és több lehetőséggel akár ahhoz, hogy elláthasd a nagyobb testvért, a háztartást, vagy például szabadabban mozogj tömegközlekedéssel és olyan helyeken, amelyek nem akadálymentesek.

De milyen hordozóeszközt válasszunk?

Ma már nagyon sokféle hordozót találhatsz a piacon. Ebben a sokféleségben olyan hordozóeszközt kell keresned, amely pontosan Rátok szabható, és valóban pont Nektek való. Csak így válhat a mindennapok során igazi szerethető segítőtárssá, és így lesz vele élménnyé a hordozás, és így fogod szívesen elővenni bármikor.

Nyéki-Fazekas Kata

www. magyarinda.hu

Baba- és gyermekhordozási tanácsadó

A MAGYARINDA TERMÉKEKRŐL
A MAGYARINDA babahordozók tervezői gondoskodtak arról, hogy hordozóik megfeleljenek a babahordozás kényelmi és egészségügyi kritériumainak mind a kisbaba mind az őt hordozó felnőtt számára.
Mikortól meddig használhatom?
A Magyarinda hordozói többféle típusban készülnek.
A csatos babahordozók a kenguru típusú hordozók EGÉSZSÉGES modern változatai. A Magyarinda KLASSZIK újszülött kortól a hordozós kor végéig elkísér.
Rugalmas kendőink kifejezetten újszülötteknek készültek. Egy rugalmas maga a pihe-puha ölelés.
Miért fogod szeretni, ha a Magyarindától vásárolsz?  Mert...
  • többféle hordozótípus közül is válogathatsz akár szakértő segítséggel
  • sokféle kiegészítő terméket kaphatsz akár szettben is a ruházattól a játékokig
  • precíz mérnöki tervezés és kivitelezés, a minőségben nem fogsz csalódni
  • ergonomikus kialakítása révén szuper kényelmes
  • hazai termék
  • környezetbarát csomagolásban, mindegyik hordozóhoz tároló textilzsákkal
  • kedves, gyors kiszolgálás
  • megbízható garanciális háttér
Tekintsd meg a MAGYARINDA WEBÁRUHÁZBAN a többi terméket is: hordozós ruházat, kiegészítők, szettek, játékok.
Kérdéseiddel kapcsolatban, vagy ha segítséget szeretnél a babahordozók használatában, keresd bátran a MAGYARINDA termékek gyártóját és tanácsadóit elérhetőségeiken.
Magyarinda a facebookon is:
Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: sport

Kölöknet hozzászólás

aláírás