ÉletmódGasztroétkezés

DZSUNGEL-FINOMSÁGOK, amit gyerekek teszteltek:

édesség azoknak, akik úgy szeretik a finomat, ha egészséges is

Ha a nagy melegben, vagy már az iskolakezdésre gondolva egészséges és üdítő finomságot keresünk gyerkőceinknek, akkor a MOGLI új termékei jelentik a jó megoldást: üde frissítő lehet a száz százalék gyümölcsből készült turmixital, a moothie, mely a gyerekek által legkedveltebb ízpárosításokban kapható, vagy finom desszertként egy ropogós műzliszelet, a sós ropogós rúd, vagy a kókuszos maci-keksz ajánlott. 1 éves kortól fogyasztható!

A dzsungel inspirálta finom csemegék nagyon magas minőségű, biogazdálkodásból származó gyümölcsökből készülnek, nem tartalmaznak mesterséges ízesítőt, színezéket és semmilyen adalékanyagot, ráadásul finomított cukor helyett bio agavésziruppal, illetve bio mézzel ízesítettek –  ez jellemzi a MOGLI bio gyermekélelmiszereket, melyek már Magyarországon is kaphatóak!

A bio finomságok német megálmodóit az eredeti „A dzsungel könyve" inspirálta, így adott volt, hogy a Maugli név német megfelelőjét, a MOGLI-t válasszák márkanévnek. A MOGLI fontosnak tartja, hogy a gyerekek számára tápláló, teljes értékű, bio és finom termékeket állítson elő, de MOGLI alapszabály az is, hogy gyerekzsűri segítségével fejleszti és teszteli minden egyes termékét. A gyerekzsűri tagjai a finomságok kóstolásában és véleményezésében is részt vesznek, így csak olyan MOGLI-finomságok kerülhetnek a boltok polcaira, amelyeket a gyerekzsűri jóváhagyott.

A MOGLI célja az, hogy segítsen a szülőknek már a kezdetektől az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra nevelni gyermekeiket, valamint finom, természetes és bio táplálékokkal, finomságokkal ellátni őket. A termékek gyártója a német Damia, melynek alapcélkitűzése, hogy a természetes ízeket szerettesse meg a legkisebbekkel.

A bio „dzsungel-finomságok” csomagolásán is Maugli és a dzsungel világa köszön vissza, valamint számos játék és fejtörő, hiszen a MOGLI számára fontos, hogy játékosságot csempésszen a gyermekek mindennapjaiba, és játékosan vezesse rá őket a természet, valamint az egészséges táplálkozás szeretetére, miközben inspirálja és fejleszti őket.

Facebook: https://www.facebook.com/MOGLIMagyarorszag/?ref=bookmarks

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás