Életmód

Fiatal fiúk mentettek meg egy elrabolt lányt

Két fiatal, a 19 éves Aaron és a 17 éves Jamal autózott a Texas állambeli Dallasban, amikor a piros lámpánál megállva látták, hogy a mellettük lévő autó hátsó ülésén egy csinos, szőke lány ül. A két fiú szemezni akart vele, ám ekkor a lány tátogva a következőt mondta: segítsetek! Rémült tekintetét látva a fiúk azonnal hívták a rendőrséget. Elmondták, hogy mit láttak, és az autó mögé besorolva követték egészen addig, amíg a rendőrség meg nem érkezett, és le nem állította az emberrabló autóját. 

A 25 éves lány sértetlenül úszta meg a kalandot, hála a fiúk gyors helyzetfelismerésének. Körülbelül egy órával korábban a munkahelyéről ment volna haza. Amikor az autójához ért, az emberrabló fegyverrel kényszerítette a hátsó ülésre, majd elindultak a külváros felé. Ekkor vette észre őket Aaron és Jamal.

Miután a rendőrök kiszabadították, a fiúknak egy nagy öleléssel köszönte meg megmentését.

- Ez volt a legjobb ölelés, amit valaha kaptam - írta le az érzést Aaron, aki nem tartja magukat hősnek annak ellenére, hogy tudják, ez a történet sokkal rosszabbul is végződhetett volna a lány számára.

 

Kérdés:

A fiúk 3 perc 45 másodpercig követték a rendőrség értesítése után az autót. Mekkora távon haladtak mögötte, ha 60 km/órával mentek?

 

 

Cikk forrása: http://www.nbcdfw.com/

Kép forrása: www.dailymail.co.uk


 
Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: életmód

Kölöknet hozzászólás

aláírás