Életmód

Glutén-, cukor-, laktóz- és tojásmentes fagyik az indián nyárban

A nyár lassan véget ér ugyan, de a fagyi évszaktól függetlenül hivatott megédesíteni a mindennapjainkat. Két különleges íz, két találkozás máris elég lehet ahhoz, hogy néhány pillanat erejéig ne halljuk meg a világ zaját...

A Levendula Kézműves Fagylaltozó sikerének titka, hogy alapanyagaikat a legkiválóbb helyekről szerzik be. Mindent onnan, ahol a legjobb; a mogyorót Piemontból, a citromot Siracrusa-ból, a pisztáciát pedig a szicíliai Bronte-ból, és mindegyik íz minőségi Szentkirályi ásványvíz felhasználásával készül. Mindemellett a Levendula tulajdonosai elsők között készítettek diétázók és különleges étrendet követők számára is fogyasztható fagylaltokat is, hogy nekik se kelljen lemondaniuk az élvezetekről.

A lila fagylaltozók mindegyikében kóstolhatunk glutén-és tojásmentes ízeket, például Mentás Málnát, Fahéjas Szilvát, Epres Gyömbért vagy Levendulás Citromot. Laktózmentes finomságokból sincs hiány, köztük a Levendulás Étcsokoládé is szerepel a kínálatban. Természetesen cukormentes fagylaltok közül is választhatunk, melyek kizárólag steviával készülnek, ilyen például a Chilis Áfonya, Levendula, Fahéj. Idén először pedig gluténmentes tölcsér is kapható az üzletekben.

 
Címkék: életmód
Kölöknet hozzászólások  
(1 hozzászólás) 
2014 szeptember 20.
Lili Chudo
Nagyon jó, hogy ilyenekre is gondolnak! :)
Kölöknet hozzászólás
aláírás

XA szív vége - Teakiadó