Életmód

Így neveld az ewokodat, avagy fára épült játszóházakat minden kertbe!

Bár úgy tűnhet, a fára épített miniatűr épületek és bunkerek csak kevesek kiváltsága, valójában nem egy elérhetetlen luxustermékről van szó. Sőt. Persze egy fa legalább kell a megvalósításhoz. A többi meg már jön magától. Vagy legalábbis majdnem. Jöjjön egy válogatás, ami után minden család miniatűr építkezésbe akar majd kezdeni. Mert a mászás és kuckózás kortalan szórakozás!

Így neveld az ewokodat, avagy fára épült játszóházakat minden kertbe!

Korábban már megmutattuk [link], milyen lehetőségek rejlenek az emeletes ágyak izgalmas, fantáziát megmozgató világában. Maradjunk továbbra is az asztalosmunkánál, hulljon a forgács, ezúttal a szabadban!

Végy egy élő fát, adj hozzá jó pár, már kevésbé élő deszkát, pallót, kötelet, hágcsót, és órákra lekötheted magad, valamint utódaidat! Míg a tervezés és a kivitelezés jó eséllyel inkább a nagyok sportja lesz, addig a felhasználók a 45 mínuszos súlycsoportból kerülnek majd ki. Egy biztos, a fára épült miniatűr házak kiváló játszóterek, ráadásul még jól is néznek ki!

Jöjjön pár realisztikusabb megoldás és néhány őrületesen bonyolult és/vagy futurisztikus bunker, amelyet egy jó szakember talán lassan a mi házunk táján is megcsinál...

Néhány hagyományosabb megoldás, melyet akár mi magunk is megalkothatunk. Persze a statikai kérdések és a biztonság érdekében nem árt egy asztalost, esetleg egy ácsot hívni. Mégiscsak a szemünk fénye őrjöng majd odafent.

Játszóházak

játszóházak

Játszóházak

Játszóházak

Fészekrakóknak szóló megoldások…

Játszóházak

Játszóházak

És persze a high-tech őrületek, amikben akár mi magunk is ellaknánk…

Játszóházak

Játszóházak

Játszóházak

Játszóházak

Játszóházak

Persze ne feledjük, nem a tökéletesség vagy a bonyolultság a lényeg. Ha szeretettel készül, a ki-bedőlő falú kisház is lehet számunkra kacsalábon forgó fa-palota!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás