ÉletmódSzabadidőJáték

Anya, ez egy varázstoll!

Maszatmentes Kifestő – Verdák teszt x

A csomagolás láttán mindkét fiam egyszerre kiáltotta: Villám McQueeeeeeen! Jól ismerik a villámgyors versenyautót, így alig várták, hogy kinyissam a dobozt.

Belül egy füzetet találtunk és 5 db, különböző színű filctollat. A füzet végigpörgetésével felelevenítettük a mese sztoriját, minden szereplő feltűnik benne, összesen 18 rajzlapot tartalmaz.

A lapok érezhetően mások a hagyományos rajzlapokhoz képest, kissé selymesebb a tapintásuk.


Maszatmentes Kifestő – Verdák teszt

A játék menete:

Miután mindenki kiválasztotta melyik verdát szeretné kiszínezni, elkezdődött a munka. A filctollakat is alaposan megvizsgáltuk, feltűnt a fiúknak, hogy a kupak levétele után hiába várják a megfelelő színű filctoll hegyet, az bizony fehér… mikor azonban a laphoz ér, színesen fog. Wooow! Marci meg is állapította, hogy „anya, ez egy varázstoll!” A szín a papíron azonnal látható, azaz „nincs késés”, így nem téveszti meg a gyereket, például nálunk a kicsit, aki épp most tanul vonalon belül színezni.

Maszatmentes Kifestő – Verdák teszt

Amíg a fiúk alkottak, én átnéztem a csomagolást. Azt írták rajta, hogy a toll csak ezen a bizonyos papíron fog, sehol máshol. Nos, kipróbáltam. Először úgy, hogy a gyerekek ne lássák, az egyikkel a kezemre, majd a kis asztalukra akartam firkantani és tényleg nem sikerült összemaszatolni. Bár az én gyerekeim soha nem használták a kanapét vagy a falat rajzlapként, de olyan családokban, ahol ez előfordul, ott ez a toll alap eszköz lehet!

Egy szó, mint száz, ez egy klassz dolog. A gyerekek amúgy is imádnak színezni, azzal, hogy itt még valami extra különleges dolog történik közben, még jobban leköti őket. Nálunk kicsivel több, mint egy órán át ültek egy helyben a tollal a kezükben.

Maszatmentes Kifestő – Verdák teszt Maszatmentes Kifestő – Verdák teszt

A gyártó 3 év felettieknek ajánlja. Az én fiaim 4,5 illetve 3 évesek, nekünk tökéletesen bejött.

Maszatmentes Kifestő – Verdák teszt

A cikk megjelenését a JátékNet.hu webáruház támogatta

 
Címkék: játék

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó