ÉletmódSzabadidőKreatív sarok

Farsangi jelmezötletek az utolsó pillanatban

Habár már mindjárt itt van a farsang farka, azért akad még a következő hétben rengeteg program, ahova ellátogathatunk beöltözve. Az alábbi cikkben összegyűjtöttem az általam legjobbnak tartott családi kosztümöket, némelyik esetében elkészítési útmutatóval együtt.

Elsőként a klasszikus, állatos jelmezek kerülnek porondra. A báránykástól bárki olvadozna az óvodai zsűriben, míg a sárkányos a mai trendeknek megfelelően az egyik legmenőbbnek számít a gyerek körében.


Kép: Prettylittlethings.com


K
ép: Tumblr.com

Második kategória már nemcsak a tesókat, hanem a szülőket is bevonja a beöltözésbe. A lego-kosztüm kreatív és viszonylag kevés idő alatt el lehet készíteni műanyag poharakból és kartondobozból. Harisnyás Pippiék olyanok, mint két vörös tojás, a személyes kedvencem pedig a reggeli család, akik észbontóan viccesek!


Kép: Countryliving.com (leíráshoz kattintson a képre)


K
ép: Pinterest.com


Kép: Birthdaychoice

Hősök és szuperhősök kategóriában szntén három indulónk van. A klasszikus lovag és sárkány párpsítás elbűvölő, főleg, ha a sárkány még csak mászni tud, de a fényes palástos srácok is megállják a helyüket. Család legyen a talpán viszont, aki bevállalja az Hihetetlen család jelmez elkészítését és prezentálását!


K
ép: Martha Stuart (leírás a link alatt)


K
ép: Martha Stuart (leíráshoz kattintson a képre)


K
ép: Freshlycompleted.com (leíráshoz kattintson a képre)

A végére maradt, de egyszerűen nem lehet kihagyni a Ki vagy doki? ebet és a hozzá tartozó rendőrségi telefonfülke-kislányt. 


K
ép: Tumblr.com


K
ép: Mashable.com

Zseniális, ugye?

Források: a képre kattintva megtalálhatóak.

Ha tetszett a cikk kövessen bennünket a Facebookon is!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás