ÉletmódSzabadidőProgram

Családi Mayális a Mayában!

Ismét egy hosszú hétvége, amikor újra érdemes izgalmas programot keresni. 2017. május 1-jén egy könnyed családi kikapcsolódást ígér a miskolctapolcai Avalon Park 2500 négyzetméteres Maya Játszóparkja, ahol tavasztól késő őszig garantált a gyerekkacaj.

Május elsején nyitnak újra a teraszos és teljesen szabadtéri vendéglátóhelyek és ezen a napon a legtöbb ember szabadtéri programokra vágyik. Szerencsére ezúttal nincs is hiány belőlük.  Ha családdal kerekedünk útra, érdemes Miskolctapolca felé venni az irányt és az Avalon Parkba ellátogatni, ahol családi Mayális program várja az apróságokat. Amíg a kicsik a Csodamalom Bábszínház előadását nézik vagy a sorversenyen vesznek részt, addig a család többi tagja a HELL Kart & Event Center szabadtéri gokart pályáján élhetik ki a száguldási vágyaikat, vagy a Sörkert teraszán lazíthatnak.

Miután elkészültek az arcfestések és csillámtetkók az egész család elfogyaszthatja ínycsiklandozó ebédjét az Avalon Park hangulatos éttermében, az Avalon Ristorantéban. Ebéd után pedig a Csiribiri együttes zenés műsora várja vissza a Maya Játszóparkban a kicsiket egy közös bulira.

A részletes programért látogassanak el az Avalon Park honlapjára:

http://www.avalonpark.hu/2017/04/21/mayalis-majus-1-jen-a-maya-jatszoparkban/

 
Címkék: program

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó