ÉletmódSzabadidőProgram

ÉLŐSZEREPLŐS FILMEK, AMIKET 12 ÉVES KORIG LÁTNOD KELL!

A rengeteg rajzfilm mellett nagyon sok jó élőszereplős mesefilm is van. Olyan filmeket gyűjtöttem össze, amikről úgy gondolom, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek tetszeni fog. A gyerekeket ez a kategória bevezeti egy másik világba, úgy, hogy közben fontos dolgokat tanulhatnak meg.

Íme tehát 12+1 élőszereplős film:

ÉLŐSZEREPLŐS FILMEK, AMIKET 12 ÉVES KORIG LÁTNOD KELL!

  1. Nanny McPhee

A varázsdadáról szóló történet sokak kedvence, és nem véletlenül. Remek színészek játszanak benne, és még szórakoztató is. Kiváló időtöltés az egész családnak.

Nanny McPhee

 

  1. Elátkozott Ella

Ez egy csodálatos élőszereplős mesefilm. Főleg a lányok kedvence lesz, hiszen ez egy tündérmese egy kis csavarral. A főszereplő egy erős, önmagáért kiálló karakter, aki az összes lánynak remek példakép lehet.

Elátkozott Ella

 

  1. Charlie és a csoki gyár

Rolad Dahl regényéből készült film, remek szereplőkkel lett feldolgozva. Szerepet kap benne Johnny Depp, Helena Bonham Carter és még sokan mások. A mágikus csoki gyár mindenki kedvence lesz a film után.

charlie-es-a-csokigyar-teljes-mesefilm

 

  1. Charlie és a csoki gyár

Ez a film szintén a lányokat veszi célközönségül, hiszen ez is egy tündérmese. A szereplők a rajzolt világból csöppennek hétköznapjaink világába, és így keverednek különböző kalandokba. Remek átvezető lehet a mesékből az élőszereplős filmek világába.

Bűbáj

  1. Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés

A klasszikus meséből készült filmnek is garantált lesz a sikere. Hiszen a karakterek egytől egyig szórakoztatóak. A történet elrepíti a nézőket Kleopátra idejébe, és a szereplőkkel együtt végigkövethetik, hogyan épül fel a fáraónő palotája.

 

Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés

 

  1. Családom és egyéb állatfajták

Ez a film Gerald Durrell gyerekkorának egy részét követi végig, amikor is, ő és családja Korfun éltek. Zoológus, valamint író 1956-ban megjelent könyve alapján készült ez a film. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen remek humora van, de emellett az állatok csodálatos világát is bemutatja.

családomésegybállatfajták

A további izgalmas filmeket itt találják >>

Forrás: napocska.hu

 
Címkék: program, mesefilmek

Kölöknet hozzászólás

aláírás