ÉletmódSzabadidőProgram

Hétvégén vár a Pestibabaexpo!

Ha pici babádnak még nem szereztél be minden szükséges babaholmit, ha az ovi vagy sulikezdésről maradt még le a tornafelszerelés, esetleg a kiskamasz gyerkőcöd őszi ruhatárába keresel új darabokat, akkor ott a helyed vasárnap Budapesten a Pestibabaexpo rendezvényen! Amíg te nézelődsz és vásárolsz, párodat az apuka-megőrző várja programokkal, a gyerekeket pedig rengeteg játékos, ingyenes program szórakoztatja majd.

Az immár 11 éve megrendezésre kerülő, az egyik legnépszerűbbnek számító babás országjáró rendezvénysorozat következő állomása Budapest, ahol szeptember 18-án a Hungexpo B pavilonában, mintegy 6.500 m2-en várja az érdeklődőket a Pestibabaexpo. A nagyszabású rendezvény kiállítás és vásár egyben, ahol több mint 100 kiállító cég gondoskodik arról, hogy a ruházat mellett minden, a gyermek számára szükséges vadonatúj termék és szolgáltatás is elérhető legyen. A kapható termékek nem állnak meg babakorszaknál, az árusítóhelyeken egészen a 11-13 éves nagykamaszokig tart a választék. Emellett közel 1000 asztalon magánszemélyek, aktív kismamák kínálatából válogathatunk a használt, de jó áras, minőségi termékek között. 
 
A rendezvény házigazdái Balássy Betti és Varga Feri lesznek, a gyerekek jókedvéről Don Pedró Bohó gondoskodik majd. A szervezők a kísérő programok választékát is bővítették: reggel 9 órától délután 16 óráig ingyenes játszóház szórakoztatja a gyerekeket. 
Babaexpo Budapest
A játszóházban zenés előadások, 
Balássy Betty és Varga Feri Gyerekműsora, 
bohóc-, és bűvész-show, 
ugrálóvár,
arcfestés, foglalkoztatók 
és újdonságként a MOMO-rádió játszóház is várja az apróságokat.
 
A nagyobbaknak az utazó Planetárium mini-csillagvizsgálójában a „Mesél az ég” című előadást ajánlják, amely az éjszakai égbolt titkait mutatja be. A Kanga Tréning bemutató pedig bizonyára nemcsak a gyerekek számára kínál aktív kikapcsolódást. Természetesen a legkisebbekkel érkezőket pelenkázó- és babaetető különhelyiség várja. 
 
A kismamákat őssejt-tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna-bemutató, nővarázsoló kuckó, és DJ Dominique talkshow-szerű beszélgetéses műsora várja, valamint szakemberek tartanak helyszíni tanácsadást több egészségügyi témában.
 
A Hungexpo megközelítése is egyszerű az Örs vezér térről induló 100-as  buszjáratokkal, az autóval érkezők számára jó hír, hogy aznap a parkolás ingyenes.
 
Jegyárak: 990.- Ft/felnőtt, gyerekeknek ingyenes!
 
A belépőjegy nyereményszelvény is egyben, minden órában értékes nyereményeket sorsolnak ki a belépők között!
 
Pestibabaexpo
HUNGEXPO „B” csarnok, 1101 Budapest Albertirsai út 10.
2016. 09. 18. vasárnap
9 – 16 óra
 
Címkék: program

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó