Fotókon az újranyitott városligeti KRESZ Park!

Program gyerekkel

Újra birtokba vehetik a gyerekek az ország legkomplexebb közlekedési tematikájú családi játszóparkját.

Miniatűr vonatok, repülők, helikopter és egy teljes mini városrész várja a kicsiket és nagyokat az ország legkomplexebb közlekedési tematikájú családi játszóparkjában. A KRESZ parkba telepített forgalomtechnikai eszközök 1:2-es arányú kicsinyítéssel valósultak meg. A fejlesztés fő attrakciója egy miniatűr városrész, melyben egy teljes utcakép is megelevenedik közlekedési táblákkal, jelzőlámpákkal, vasúti sorompóval és benzinkúttal.

A mindennapi közlekedési helyzeteket játékosan bemutató újonnan nyílt KRESZ park szuper helyet biztosít arra, hogy a gyerekek megtanulják a KRESZ alapvető szabályait és gyakorolják a biztonságos közlekedés alapjait.
A felújítás során bővítették a zöldfelületeket és pihenőhelyeket, valamint különös figyelmet fordítottak a biztonságos és akadálymentes hozzáférésre. A KRESZ parkot kerékpárral, kisautóval, rollerrel, illetve a kijelölt helyeken gyalogosan lehet használni.

A megújult KRESZ parkban közlekedési tematikájú játékos foglalkozásokkal várják a gyerkőcöket egész nyáron. Az alkalmakon a gyerekek a KRESZ alapismereteitől kezdve a balesetmentes közlekedés legfontosabb szabályaiig minden fontos ismeretet elsajátíthatnak a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum múzeumpedagógusainak és a Bikeride Sportegyesület szakembereinek segítségével.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás