Hírek

A tehetség kincs!

Kiemelkedően tehetséges vagy egy tantárgyban, művészeti ágban vagy sportban?  Segítünk álmaid megvalósításában! Pályázd meg a Nyilas Misi Ösztöndíjat, hogy havi támogatásban részesülhess tehetséged kibontakozásában!  

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2016/2017 tanévben is meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot. 

 

 

A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítunk magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Kárpát-medence területén 100 főt támogatunk.  
 
A pályázat benyújtásának időpontja: 2016. szeptember 12. – 2016. október 12  
 
Az ösztöndíj mértéke: 5000 Ft/fő/hónap vagy 16 EUR/fő/hónap a 2015/16. tanévre (10 hónap).   
 
A pályázatot az erre a célra külön kialakított webes felületen, csak elektronikusan lehet benyújtani a http://legyenfolytatas.jobbadni.hu oldalon. Pályázhatnak a magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő nappali tagozatos diákok, az általános iskola 5. osztályától a középiskolai tanulmányok befejezéséig.  
 
Az alábbi területeken pályázhatnak: - művészeti ágban (zene-, képző-, táncművészet;)  - sportban (egyéni, csapat)  - természettudományban, bölcsésztudományban (magyar nyelv és irodalom, történelem, idegen nyelv, matematika, fizika, kémia, informatika)  
 
A támogatást a pályázó fejlesztésre használhatja fel: - egyesületi tagdíjra,  - eszköz kölcsönzésre, vásárlásra,  - különórára, - verseny, fellépés nevezési díjra,  - verseny, fellépés útiköltségére (verseny, fellépés illetve a különórára való odajutás megkönnyítésére)  
 
A részletekkel kapcsolatban Fejér Zsófia tud segítséget nyújtani a +3630/303-8051-es telefonszámon vagy az osztondij@jobbadni.hu e-mailcímen.  
 
Pál Sándor  Kuratóriumi elnök Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány  
Nyilas Misi Ösztöndíj Program
Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás