Hírek

Fiatalok a gyermekéhezés ellen

A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány és a Gyermekétkeztetésért Alapítvány tartós élelmiszergyűjtést szervez 2010. április 5. és április 24. között rászoruló sokgyermekes családok számára.

Elsősorban iskolák, egyetemek és vállalatok fiataljainak a felajánlásait várják 2010. április 24-én 14 és 17 óra között a budapesti Gödör klubban, ahol önkéntesek veszik át és rendezik el az adományokat.

A részvétel lehet egyéni és csoportos, igény esetén a DIA munkatársai felkeresik az intézményt, és segítenek felkészülni, eljuttatják az egységes dobozokat.

Az összegyűlt adományokat a Gyermekétkeztetésért Alapítvány szállítja tovább a budapesti és Budapest környéki rászoruló családoknak.

A Gödörben a látogatókat a Kurt Lewin Alapítvány által készített, „A 100 legszegényebb” című kiállítás, valamint játékok, kvízek és más programok várják.

A kezdeményezés a KöZöD! Önkéntes Fiatalok Napja elnevezésű országos rendezvénysorozat része, amit a DIA 2010. április 24-én immár ötödik alkalommal rendez meg. A program főtámogatója a NOKIA.

További információk: www.kozod.hu vagy + 36 30 630 0942

TE IS TEHETSZ ÉRTE!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás