Hírek

Így bulizott SpongyaBob Halloweenkor

A Nickelodeon játékának nyertesei a világhírű tengeri szivaccsal bulizhattak

Horror-vacsora, lufieső, jelmezverseny, táncterem és játszóház várta a Nickelodeon halloweeni nyereményjátékának nyerteseit a Millipop Mosolygyárban. A három szerencsés nyertes és legjobb barátaik hatalmas fehér limuzinnal gördülhettek be a halloweeni parti helyszínére, ahol egész este SpongyaBobbal, a világhírű tengeri szivaccsal bulizhattak. 

Limuzinos városnézéssel nyitotta a péntek estét a Nickelodeon nyereményjátékának három szerencsés nyertese, akik legjobb barátaik kíséretében indulhattak útnak az év legkülönlegesebb Halloween partijára. SpongyaBob a limuzinban gyerekpezsgővel várta a kis csapatot, a gyerekek a városnézésre még egy fő felnőtt kísérőt is hívhattak, viszont a buliba már felnőtteknek szigorúan tilos volt a belépés − ettől persze az egész csak még izgalmasabban alakult. A bulin horror-vacsora, lufieső, jelmezverseny, táncterem és játszóház várta őket. A jelmezverseny résztvevői színes felvonulást is tartottak, és szebbnél szebb maskarában mutatták meg magukat.

Így bulizott SpongyaBob Halloweenkor

A szoros küzdelemből a Nickelodeon nyereményjátékának egyik nyertese került ki győztesen. Az ötletes Joker jelmez egyszerre dicséri a szülők és a gyerekek kreativitását, viselője pedig egy este alatt így két nyereményt is bezsebelhetett. Az est legnépszerűbb sztárvendége természetesen SpongyaBob, a világhírű tengeri szivacs volt, aki a nyertesekkel együtt érkezett a partira, és hatalmasat bulizott a gyerekekkel.

Így bulizott SpongyaBob Halloweenkor

A parti halloweeni hangulata pedig a Nickelodeonon folytatódik tovább!  Indul ugyanis a vadonatúj sorozat, a varázslatos BOSZI Akadémia, melynek főhőse Andi, az első és egyetlen emberi Őrangyal, ráadásul ő a rejtélyes kiválasztott is. A nem mindennapi iskolában megtanulja, hogy ki a barát, ki az ellenség és ki az, aki még ennél is több lehet.

BOSZI Akadémia október 30-tól minden hétköznap 20:20-tól a Nickelodeonon!

 
Címkék: hír

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó