Iskola

Boldog gyerekből sikeres felnőtt: Brian Tracy oktatásközpont alapítását jelentették be Budapesten

Az óvodától a középiskoláig szándékozik segíteni a magyar gyerekeknek és fiataloknak a sikeres felnőtté válásban az az oktatási központ, amelyet Amerika egyik vezető motivációs trénere alapít Szabó Péter hazai szakemberrel karöltve Budapesten.

Magyarország évek óta az ENSZ által kiadott World Happiness Report listájának vége felé kullog. Olyanok előztek meg minket a boldogságot mérő listán 2015-ben, mint Kirgizisztán, Namíbia, Pakisztán vagy épp Zambia. Pedig tőlük a GDP szerint sokkal jobban élünk. Innen is látszik, hogy nem csak a vagyoni elemek határozzák meg a boldogságot, hanem az is, hogy hogyan érezzük magunkat a saját bőrünkben.

Brian Tracy és Szabó Péter hétfőn közös budapesti sajtótájékoztatójukon bejelentették, hogy oktatási központot kívánnak létrehozni Magyarországon. A motivációs trénerek már megtették az első lépéseket annak a központnak a megalapításához, amely az óvodától a középiskoláig segít majd a fiataloknak abban, hogy boldog és sikeres felnőttek válhassanak belőlük. A tervek szerint néhány éven belül megnyíló központban alternatív pedagógiai módszerekkel segítenék hozzá a gyerekeket olyan szemléletmód és tudásanyagok elsajátításához, amely segít számukra a felnőttként való könnyebb érvényesülésben.

BRIAN TRACY

Amerika és Nyugat-Európa legismertebb menedzser oktatója,üzleti körökben keresett előadó, konzulens és író. Több mint 60 könyv szerzője, könyvei 42 nyelven 60 országban jelentek meg. Négy nyelven beszél, rendelkezik a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával (MBA), és oktatott is MBA kurzusokon. Három cég elnöke, ezenkívül övé a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalata. Munkája, kutatásai kapcsán több mint 80 országban járt, 30.000 óránál is többet töltött el többek között a pszichológia, a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával.

Afrikában együtt dolgozott Albert Schweitzer-rel.

Szabó Péter motivációs tréner évek óta találkozik fiatalokkal, és évek óta számtalan iskolában tart előadásokat, ahol az önbizalom, az önbecsülés, a felelősségvállalás témáinak fontosságára hívja fel a fiatalok figyelmét. Nemrég jelent meg legújab könyve, amelyet Brian Tracyvel közösen írtak. Annak idején dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, felsővezetőként. Ma már csak előadásokat, tréningeket tart. Két  gyermek büszke édesapja.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás