Különleges helyzetekAdj teret a tehetségnek!

Adj teret a tehetségnek!
A program kiemelt támogatója:
2014
2013

Nyerteseink fellépései

2012

Nyerteseink fellépései

2011

Nyerteseink fellépései

Videók

 

Pályázat

Adj teret a tehetségnek!

Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével – program

A Kölöknet internetes portál az MVM Zrt. együttműködésével pályázatot hirdet magyarországi zeneiskolák tanulói számára.

A Kölöknet nevelési, családi, közösségi portál 2011 második félévétől kiemelt fontosságú aktivitásként kívánja kezelni a rendkívüli képességeket, teljesítményt felmutató gyermekek támogatását. A nemzeti kulturális, tudományos és egyéb, össztársadalmi értékeink közé tartoznak a gyermekeink által elért eredmények.

A társadalmi felelősségvállalás fontosságát szem előtt tartva lehetőségeinket a zenei tehetségek támogatására, elért eredményeik bemutatására kívánjuk összpontosítani.

A program célja

„Az Adj teret a tehetségnek! – Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével” program keretében lehetőséget kívánunk biztosítani a magyar zenei iskolák, műhelyek tehetségeinek, hogy felléphessenek a Millenáris területén megvalósuló családi és egyéb tematikus programokon. A tehetségtámogató program során zenei produkciók, illetve a személy és a hangszer edukatív jellegű bemutatásaira kerül sor. A rendezvénysorozat a klasszikus zeneoktatás iránti érdeklődés, valamint a zeneszeretet erősítését tűzte ki célul.

A zeneiskolák vezetése által pályázat útján jelölt tehetségek közül a szakmai zsűri 16 növendéket választ ki, akiknek a program szervezői 2011.december 31-ig fellépési lehetőséget biztosítanak. A koncertekre 15-25 perc időtartamban Budapesten, a Millenáris területén megvalósuló családi és gyermekrendezvények keretein belül kerül sor.

A Magyar Villamos Művek Zrt., mint a program együttműködő partnere egy-egy általa kiválasztott fiatalnak további fellépési lehetőséget biztosíthat a rendezvényein, illetve egy-egy általa kiválasztott tehetséget a programhoz kapcsolódó kommunikációjában szerepeltethet.

A pályázat

Az „Adj teret a tehetségnek! – Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével” program pályázatának keretében a magyarországi zeneiskolák vezetői szeptember 9-ig szeptember 16-ig juttathatják el jelöltjeik pályázati anyagát - iskolánként legfeljebb 3-at - a tehetseg@koloknet.hu e-mail-címre, a felső korhatár 18 év.

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

  • a pályázó rövid, 20-25 soros bemutatása;
  • a pályázó versenyeken elért eredményeinek felsorolása;
  • a pályázó zenei tudását bemutató hang-, vagy videófelvétel (a pályázati e-mail csatolmányaként)
Meghosszabbítottuk a leadási határidőt!

Tekintettel a nagy érdeklődésre, egy héttel meghosszabbítottuk a pályázatok leadási határidejét: 2011. szeptember 16-ig várjuk az ifjú tehetségek jelentkezését!

A pályázatokat 4 főből álló szakmai zsűri bírálja el 2011. szeptember 25-ig. Ezt követően, a nyertesek kiértesítése után, a Kölökneten, valamint a programot támogató médiumok felületein tesszük közzé a kiválasztott tehetségek névsorát, a fiatal zenészek bemutatásával.

A program együttműködő partnere a Magyar Villamos Művek Zrt.

Információ: a pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a Kölöknet szerkesztőségében, a 06-1-887-4846-os telefonszámon tájékozódhatnak.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás