Karantén tippek

Karantén tippek

Hogyan éljük túl a non stop összezártságot a családunkkal? Mivel színesítsük a napjainkat?  Hogyan töltsük hasznosan az otthon töltött időnket? Mivel könnyítsük meg a gyerekek otthon tanulását?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések megoldására szeretnénk napi tippeket adni szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Témáink:

  • gyerektanulás
  • szabadidő gyerekkel
  • felnőtteknek kikapcsolódás

Gyerektanulás - 2020. április 17. - Ha meg akarod ismerni kognitív képességeid, ha fontosnak tartod, hogy szellemileg is fitt legyél… vagy ha csak játszani szeretnél egy jót…

A kognitiv.hu oldal azoknak készült, akik meg akarják ismerni kognitív képességeiket, akik fontosnak tartják, hogy szellemileg is fittek legyenek, vagy akik csak játszani akarnak egy jót.

A kognitív pszichológiai kutatások eredményeiből fejlesztett játékok célja, hogy mentális képességeinket fejleszthessük, karban tarthassuk úgy, hogy közben a feladatokat kikapcsolódásnak érezzük. A játékokat játszva megismerhető, hogy agyunk miben a legjobb, milyenek szinten állunk az egyes kognitív képességekkel; - mik azok a képességek, amiket további feladatokkal érdemes fejleszteni; - mennyit fejlődtünk utolsó játékunk óta; illetve, hogy milyen szinten vagyunk a velünk hasonló korúakhoz viszonyítva. Az oldal mind szülőknek, mind tanulóknak érdekes és hasznos időtöltést nyújt.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó