Karantén tippek

Gyerektanulás - 2020. március 24. - Összefogtak a színészek: kötelező műveket olvasnak fel, így segítve a magyartanárokat és a digitális oktatást

Az otthontanulásban szeretnének segíteni a színészek is, az új kezdeményezésükkel. Több művész a magyartanárok munkájának támogatására kötelező olvasmányokból olvasnak fel. 

Gyerektanulás - 2020. március 23. - Összefogtak a színészek: kötelező műveket olvasnak fel, így segítve a magyartanárokat és a digitális oktatást

Az Online otthonoktatás Facebook-csoportban Fullajtár Andrea írta a következőt: 

"Bíró Kriszta kolléganőm felvetése, hogy miután mi, színészek most rengeteg szabadidővel rendelkezünk, tudnánk segíteni a kötelező olvasmányok felolvasásával, ha tudjátok ezt használni, magyartanárok, itt vagyunk!"

- írta.

Emiatt egy csoportot is létrehoztak már Művészek az online otthonoktatásért néven. Mint írják:

"A csoport azért jött létre, hogy az otthonoktatást segíteni kívánó művészeket egy felületre gyűjtse, és így megkönnyítse a feléjük irányuló kommunikációt".

Már több színész is jelezte, hogy csatlakozik a felolvasó-akcióhoz, például Gryllus Dorka, Simon Kornél, Trokán Anna és Trokán Nóra is.

Ezen a weboldalon mindegyik videót el tudjátok érni: https://motto.suli.hu/

Valamint egy Google Dokumentum is elkészült, melyben meg lehet adni, hogy milyen életkorú diákoknak, melyik szerző művét és mikor olvassák fel a színésznők.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: napi tippek

Kölöknet hozzászólás

aláírás