Szülő- és gyereknevelés

9 aranyköpés gyerekektől, amire még a felnőttként is emlékezni fognak

Vicces gyerektörténetek! Ezekre még felnőttként is emlékezni fognak!

A gyermekek olyan egyedi és határtalan humorérzékkel rendelkeznek, hogy gyakran mindenkit meglepnek. A gyerekszáj mondásai tanulságosak és viccesek is egyben! Ha van kisgyereked, jegyezd le, miket mondott, később jókat szórakoztok majd rajta!

1. Egy 13 éves lány épp kijött a fürdőszobából, és azt mondta: “anya a bugyim nem talál a melltartómmal”. Az anya megdöbbenésében azt sem tudta, mit válaszoljon “nos, nem fogod megmutatni úgysem senkinek” – mondta. A lány erre: “Anya minden munkához a megfelelő fehérneműt kell felvenni”.

2. Gyerekek voltunk, és az unokatestvéremmel mesefilmet néztünk. Egy nagyon szép, de gonosz királylányról szólt.
“Hű, de gyönyörű” – mondtam.
“De gonosz!” – válaszolta az unokatestvérem.
Megkérdeztem tőle: “Mi szeretnél lenni, szép és gonosz, vagy csúnya és kedves?”
Azt válaszolta: “Gyönyörű, és majd idővel megjavulnék”.

3. Azt a feladatot kaptam az óvodában, hogy rajzoljam le a családomat. A pszichológus, mikor meglátta a rajzot, kissé aggódni kezdett. Én voltam rajta, a testvérem, apám és Marie néni. Azt gondolta, hogy csonka családban élünk. Később a szüleim megkérdezték tőlem, hogy miért van Marie néni a családi képen. “Anya csinos, és én nem tudok jól rajzolni szép embereket” – válaszoltam. Sajnálom Marie néni…

4. A konyhában reggeliztünk a kisfiammal, amikor megláttuk az ablak előtti fa tetején a macskát. Nagyon magasan volt, a fiam kinyitotta az ablakot, és kikiáltott. “Macska, mássz le, leesel”! Majd hozzátette: “Nem válaszol, biztos süket”! Erre a történetre a most 30 éves fiam még mindig emlékszik.

5. A kislányom és én sorban álltunk egy bankban. Közben ment egy videó a csalókról, akik hitelt kaptak és nem fizették vissza. A képernyőn megjelenik egy szakállas férfi. A lányom a képernyőre mutat, és felkiált „Anya, nézd! Apu!”

6. Gyerekként nagyon sokat olvastam, a szüleim azt gondolták, hogy tanár leszek vagy író. Közben én csak szerettem a vicces bosszúállós történeteket, és felhasználtam őket a való életben is.

7. A lányom rengeteg sajtos makarónit evett, alig tudott felállni már az asztal mellől. Azt mondta, többé soha nem eszik semmit. A férjem felkiáltott: “Ki szeretne fagylaltot?”, majd a lányom torkaszakadtából válaszolt: “Én, de csokis legyen”.

8. Egyszer a barátnőm 10 éves kislányára vigyáztam. Felhívta telefonon egy kisfiú, mire a kislány szemforgatásokkal a következőket mondta: “Foglalt vagyok, és, ha megint azzal jössz, hogy szeretsz, csak annyit mondhatok, hogy én a királylányos Kinder Surprise-t szeretem.”

9. Nemrég egy kisfiú keresett meg és arra kért, hogy adjak időpontot az édesanyjának. Megkérdeztem, hogy erről tud az anyja, amire csak annyit felelt: “Nem, de ő sem kérdezett meg, amikor bejegyzett a fogorvoshoz, én meg úgy döntöttem, neki van szüksége terápiára. Minden vágyam ez lenne.”

A cikk és a fotó forrása: filantropikum.com

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás