Szülő- és gyereknevelés

Idén is vár a KidExpo, az ország legnagyobb családi rendezvénye!

Tanulás, felfedezés, szórakozás, játékok, adventi és karácsonyi élmények egy helyen. (x)

Ha felhőtlen kikapcsolódásra és változatos programokra vágytok, akkor a KidExpo a tökéletes választás. Az ország legnagyobb családi élményhétvégéjén november 24-25-26-án a Budapest Arénában sípálya, planetáriumi előadások, olvasósarok és konzolbirodalom vár, de kipróbálhatjátok a reklámokból ismert játékújdonságokat is.

Több kiállító is komplett játszóházzal készül. Lesz olyan helyszín, ahol zenélhettek, különböző szerepjátékokat ismerhettek meg, de versenyautók, terepjárók, helikopterek és más vagány járgányok, dinoszauruszok éppúgy felsorakoznak, mint a játékbabák és a bébijátékok. 
Szintén a felhőtlen jókedvet szolgálják a játékkonzolok, a változatos építőjátékok, a plüssök minden mennyiségben és méretben, de társasjátékból is lesz bőven választék. Lebomló, 100% környezetbarát anyagból készült játékok közül is szemezhettek. 

A KidExpón a helyetek akkor is, ha imádjátok az esti meséket, esetleg a gyerekek most ismerkednek a betűkkel, vagy már igazi könyvmolyok: hasznos és szórakoztató olvasnivalóból nem lesz hiány! Az olvasósarokban hangoskönyvekbe is belehallgathattok, és a babazsákfotelekben megpihenve böngészhettek szuper olvasnivalókat. Színpadi programjaink között pedig zenés könyvbemutatót is találtok.

Az esemény idén is a karácsonyi készülődés jegyében zajlik: ajándékkísérő kártyákat, karácsonyi termésképeket és karácsonyfadíszeket is lehet készíteni. Olyan különleges eljárásokat is megismerhettek, mint a quilling (papírcsík) és a colorvelvet (bársonykép) technika. És ha már a karácsonynál tartunk: miután kipróbáltátok az ünnepi pompába öltöztetett játszóházat, modellt is ülhettek egy gyors, profi családi fotóhoz a karácsonyi fotósarokban. A fotó nem csak örök élmény, de szuper ajándék nagyszülőknek is!

Egész hétvégén ingyenes utazó planetáriumi előadásokon okosodhattok, a sípályán pedig kipróbálhatjátok a lesiklás élményét. Néhány szerencsés pedig egy „pizsama party” keretein belül zárás után az egész Budapest Sportarénát bejárhatják.

Családi hétvége persze nincsen hasznos tanácsadások nélkül! Szó lesz a helyes szájápolásról, az iskolaérettségről, a gyerekek képernyőidejéről, a sport nem csak testet fejlesztő szerepéről, de bátran felkereshetitek a dietetikusokat az ételintoleranciákkal kapcsolatban, és allergológus főorvos véleményét is kérhetitek a helyszínen.

A részletekről a www.kidexpo.hu oldalon tájékozódhattok, ahol érdemes előre regisztrálni, hiszen 20.000 Forintos játékvásárlási utalványt vagy ausztriai családi hétvégét is nyerhettek!

Gyerekek számára a belépés ingyenes, a felnőtt jegy pedig levásárolható az egyik ismert játékáruházban. A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával vár titeket. 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás