Szülő- és gyereknevelés

Papucs, szablya és a tolvaj – szabadtéri kincskeresős játék családoknak, osztályoknak

Ez a cím akár egy Quentin Tarantino film címe is lehetne, de nem az, bár legalább annyira fantáziadús. A papucs, a szablya mind olyan nyomok, amik alapján elfoghatjuk a képzeletbeli tolvajt. Mit keres egy harcos hőst ábrázoló szobor lábán a papucs? Milyen üzenetet rejt egy parkban található hajó árbóca? Hogy áll össze a kód, amiből megtudhatjuk ki is valóban a tolvaj a varázserdőben? – számtalan furcsának ható kérdés, amit csak azok értenek, akik néhány órára kiszakadtak a hétköznapi hajszából és erre a legjobb módszer egy kiadós játék. Ez felnőttre és gyerekre is igaz, annál is inkább mert egy izgalmas, családi csapatépítő programra találtunk. Milyen játékot, küldetést rejt a kincskeresés és a tolvaj leleplezése? Élményprogramon jártunk az Orczy-kertben és a Nemzeti Színház szoborparkjában.

Tolvaj a varázserdőben – titokzatos küldetés az Orczy-kertben

Titokzatos küldetés, amely beszippantja nem csak a gyerekeket, de a szülőket is. Szabadtéri kincskeresős játékon jártunk a nagyon igényesen felújított Orczy-kertben, ahol egy órácska alatt teljesen a mese szereplőivé váltunk. A Tolvaj a Varázserdőben – szabadtéri kincskereső fantázia névre keresztelt, rendkívül jópofa és egyszerű nyomozós játékhoz a SWEET ESCAPE SZABADULÓSZOBA partner kávézójában kaptuk kézbe a valósághű kincses térképet, melyen szerepelnek a feladatok, a küldetések. A térkép rendkívül részletgazdag, és egyből lázba hozza a kalandorokat. Rendhagyó tárgyakat, feliratokat, üzeneteket keresünk egy-egy szobron, farönkön vagy épp a Természettudományi Múzeum hátsó részénél.

sweet escape - szabadtéri kincskeresés

Kincsestérképpel a kézben

A küldetés a parkon belül a hatalmas Ludovika felirattól indul. Elsőként is érdemes bepozícionálnunk magunkat, hogy is tartsuk a térképet? Merre van a tó, ahol több kincslelőhely is jelezve van? Adott egy térkép, egy gyönyörű park, ahol meg kell találni az eltűnt varázseszközöket, amik alapján kideríthetjük, hogy ki volt a tolvaj.

sweet escape - szabadtéri kincskeresés

A cikk teljes egészében a felelosszulokiskolaja.hu oldalán olvasható.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás