Szülő- és gyereknevelés

Ronaldinho mentheti meg az agydaganattal küzdő Ármint

Ármin hihetetlen akaraterővel küzd a rosszindulatú agydaganattal szemben. A DVSC kapusának, Gróf Dávidnak a közreműködésével Ronaldinho mentheti meg az ötéves szombathelyi kisfiút.

Ármin gyógykezelésére gyűjtenek, hogy minél hamarabb meggyógyulhasson. A felhíváshoz csatlakozott a világhírű labdarúgó, RONALDINHO is, aki a nevét viselő futballcipőt dedikálta október elején Budapesten azzal a céllal, hogy a 2022. november 15-ig tartó licitáláson, az érte befolyó összeggel támogassák Ármin további gyógykezelését. 

A licit kezdő összege 100 000 Ft, a licitlépcső 10 000 Ft. 

A részletek Gróf Dávid Instagram-oldalán olvashatóak:

"ÁRMINKA egy 5 éves szombathelyi kisfiú, bár rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak nála pár hete, dacolva mindennel, hihetetlen akaraterővel a gyógyulás útjára lépett! Ehhez a csodához kérjük a Ti segítségeteket! Kérjük tamogassátok Ármin gyógykezelését, hogy minél előbb újra ott legyen, ahol lennie kellene ...az óvodában. Ehhez a felhíváshoz csatlakozott a világhírű labdarúgó, RONALDINHO is, aki a nevét viselő futball cipőt dedikálta október elején Budapesten azzal a céllal, hogy licitáláson, az érte befolyó összeggel támogathassuk Árminka további gyógykezelését. A licit kezdő összege: 100.000 ft, licitlépcső: 10.000 ft. A felajánlásokat kommentben a képek alatt tehetitek meg! A licit 2022. november 15-ig tart!
Köszönettel: Gróf Dávid és a HSI Soccer játékosügynökség!"

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás