Ajánló

A sokoldalú gyerekjátszóházak (X)

A játszóházak, sátrak és erődök különleges teret biztosítanak, amelyet a gyerekek a magukénak nevezhetnek. Csodálatos helyszínt biztosítanak a szerepjátékhoz és a képernyő nélküli szórakozás egyéb formáihoz, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat. A játszó sátrak az első lépést jelenthetik a függetlenség elnyerése felé. Nagyon jó, ha a gyerekeknek van egy különleges terük, amelyről úgy érzik, hogy csak nekik való, bármire használhatják, ahol maguk módján rendezhetik plüssállataikat, vagy titkos találkozókat tarthatnak a barátaikkal. Tény, hogy remek alapot biztosít felszabadult játékukhoz.

Hogyan válasszunk játszóházat?

Több korosztályt szem előtt tartva gondoskodnunk kell arról is, hogy legjobb választásaink biztonságosak, masszívak és könnyen összeszerelhetők legyenek.

A rózsaszín játszóház (játéksátor) remek szórakozási alternatíva a gyermeknek. A hazai internetes boltokban már 7 ezer forintért megvásárolható kültéri és beltéri használatra egyaránt kiváló termék ideális minden gyermek számára. A játszóház felső részén, a sátor textil borítású, így könnyen hordozható, a gyermek és a különböző játékok összekoszolása nélkül. Ebben a különleges világban gyermeke több órát is eltölthet vidám játszással. A játszóház sátra vékony, átlátszó anyagból készült ablakokkal is felszerelt, így a kis vendégek a saját „kastélyból” csodálhatják a körülöttük lévőket.

A létesítmény tépőzáras nagy ajtaja könnyen nyitható, így a gyerekek gyorsan járkálhatnak ki/be rajta. A termék anyaga vízhatlan és kellőképpen tartós. A játszósátor alja és tetőzete szintén jól rögzített, köszönhetően a rugalmas támasztó rudaknak.

A játszóház mozgó alapra épült, ami megkönnyíti a termék szállítását, ezért könnyedén felállíthatja a nappaliban vagy kint a kertben jó idő esetén. Mindezek mellett könnyen összecsukható és nyitható, emiatt egyszerű a tárolása is. A sátor befogadóképességének köszönhetően egyszerre több gyerek is elfér benne. Arra azonban figyeljen oda, hogy három év feletti gyermekek számára készítették.

Ha játszósátort vagy erődöt vásárol egy gyereknek, ellenőrizze a márka által ajánlott korosztályt, hogy a gyerek biztonságosan tudjon játszani benne. A fiatalabb gyerekeknél arra is ügyelnie kell, hogy ne legyenek apró alkatrészek, ugyanis ezek fulladásveszélyt jelenthetnek a megjelölt korosztálynál fiatalabb gyermekek számára, erre több szakértő is felhívja a figyelmet.

Maradjon a közelben, amíg a kicsik a sátorban játszanak, különösen, ha kisgyermekekről van szó.

A termékek összeszerelése

A legtöbb játszóház esetében szükség van szülőkre az összeszerelés miatt, ugyanakkor a hazai internetes üzletekben szinte minden szetthez adnak használati vagy összeszerelési útmutatót. Játszósátor vásárlásakor keressen olyan opciót, amely világos utasításokat, intuitív lépéseket tartalmaz, és nem található a szettben felesleges alkatrész. A jól megtervezett sátrat meglehetősen egyszerűen össze lehet állítani.

Mitől jó egy játszóház?

Először is kulcsfontosságú, hogy meghatározzuk a költségvetést és az árkategóriát, hogy utána elkezdjük keresgélni az online boltokban. Ezenkívül elengedhetetlen az anyag méretének és típusának elképzelése. A gyerekeknek szánt játszóházak mérete változó, így a gyermek életkora befolyásolhatja a szabadtéri vagy beltéri játszóház méretét.

A különböző típusú anyagoknak számos előnye és hátránya van, beleértve az összeszerelés egyszerűségét is.

A szabadtéri, fából készült játszóházak például végtelenül élvezetessé teszik gyermekei életét, ahogy nőnek. Játszóházát berendezheti babzsákokkal, polcokkal és tárolókkal, gyerekbútorokkal, illetve egyéb kiegészítőkkel vagy felakaszthat egy táblát, amelyre a végtelenségig rajzolhatnak. A játszóházak lehetőséget adnak továbbá arra is, hogy gyermekei kreatívak és ötletesek legyenek saját biztonságos terükben, és előmozdítsák a felelősségvállalást és a későbbi függetlenséget.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás