Ajánló

Csapatjátékra neveli a kicsiket a Nick Jr legcukibb kutyás sorozata

Új évaddal és maratonnal folytatódik a Mancs őrjárat a Nick Jr-on

Kaland-öbölben valaki mindig bajba kerül. Még szerencse, hogy a Mancs őrjárat állandóan tettre kész. Ryder, a tízéves technikai zseni és hat kutyusa Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye folyton azon vannak, hogy kihúzzák a pácból a segítségre szorulókat. Nincs számukra leküzdhetetlen akadály, bármilyen vészhelyzet adódik, ők megtalálják a módját, hogy mindenkit megmentsenek, és a legnagyobb csávából is sikerül épségben kikeveredniük. A Mancs őrjárat hétvégi maratonnal jelentkezik augusztus 26-27-én, pénteken és szombaton a Nick Jr.-on, augusztus 28-tól pedig jönnek az új részek.

Csapatjátékra neveli a kicsiket a Nick Jr legcukibb kutyás sorozata

Ryder és kutyusai összetartó csapatot alkotnak, elválaszthatatlanok egymástól, és bármikor felveszik a harcot örök ellenségükkel, Turbó kapitánnyal, aki mindig valami turpisságon töri a fejét. A Mancs őrjárat legújabb epizódjaiban Turbó egy izgalmas új találmánnyal áll elő, megépíti „Blimpie"-t, a számítógép vezérelte hőlégballont. Tanúi lehetünk annak is, ahogy a kutyusok részt vesznek Kaland-öböl nagy chilifőző versenyén, ahol igazán kitesznek magukért, country-dalokat énekelnek és „cowboy-chilit” készítenek. Később Ryder és csapata pingvineket, majd cicákat mentenek. A kis barátok állandóan készenlétben állnak, és ha bárki veszélybe kerül, ők ott teremnek, és kihúzzák a pácból Kaland-öböl lakóit.

Mancs őrjárat maraton augusztus 26-án pénteken reggel 9-től, augusztus 27-én szombaton 12:10-től, új epizód premier augusztus 28-31-ig minden nap 7:10-től a Nick Jr.-on!

 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó