Ajánló

Egész nyáron gyereknap a LUpán

Budapest tengerpartja  kis és nagy- gyerekkel is  a legjobb választás egy meleg nyári napon.  Vízi dodzsem, ugráló vár ,  vízi kalandpark, játszóház és gyermekmegőrző animátorokkal… csak néhány olyan lehetőség,  mely teljes tengerparti nyaralás élményét adja a Budapest határában.


A közvetlen vízparti "pancsoló játszótérrel a legkisebbeket várják, az „unatkozó”tinédzsereknek pedig a légkondicionált VR szoba áll  rendelkezésre, ha elegük lett a strandolásból.  A Lupa weboldalát érdemes sűrűn böngészni, nem csak, ha családi programot, naplementés tengerparti vacsorát szervezünk, hanem, ha izgalmas nyári sport és napközis tábort keresünk a gyerekünknek.

https://lupabeach.com/                                                                                  

Sport minden mennyiségben, parton, vízben, vízen.

A  Lupa a fehér homok és tengerparti hangulat mellett  a vízi-és beachsportokról is  ismert és népszerű Budapesten. A profi sportpályák pazar lehetőséget adnak a csapatsportra, legyen az strandröplabda, kézilabda,  techball vagy foci, a szabadtéri edzőterem pedig a legkellemesebb választás a nyári erősítésekhez. Aki inkább vízre vágyik, az is a legjobb helyen jár: lehet, vitorlázni, szörfözni, evezni,  SUPolni,  és az európai szinten is kiemelkedő wakeboard centrum  is várja az  a sportolni vágyókat. Persze a búvárkodás sem maradhat ki a tengerparti kínálatból és este  az egész napi sportolástól éhesen és fáradtan  egy kellemes tengerparti vacsorával zárhatjuk a napot- a gasztrosétányon.

https://lupabeach.com/sport

 
Címkék: ajánló, Lupabeach

Kölöknet hozzászólás

aláírás