Ajánló

Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek

Onnantól, hogy belekezdtem a könyvbe, képtelen voltam letenni a kezemből. Teszi mindezt a sok vicces, izgalmas és romantikus pillanat, ami miatt teljesen magával ragadott.

A könyv főszereplője Avery Shaw, akinek egész addigi életében jelentős szerepet játszott legjobb barátja, Aiden, akivel együtt nőttek fel. Kettejük közös hobbija a tudományokkal való foglalatoskodás, ami miatt sokat vannak együtt.  Avery gyengéd érzelmeit készül felfedni a fiú előtt, amikor az váratlanul kilép a tudós klubból, mert szeretne egy kis időt a lánytól külön tölteni – és barátnőjével, akiről addig Avery addig mit sem tudott.

A lány szerelmi bánatának gyógyításában Aiden bátyja, Grayson segít, aki viszont csöppet sem stréber és olyan dolgokra ve­szi rá a gátlásos lányt, amiket korábban álmában sem mert volna megtenni. A menő srác és a legnagyobb stréber egyre több időt töltenek együtt, közben lassú vonzalom alakul ki közöttük. Szakítások, kibékülések bonyolítják az igazi kamaszoknak való romantikus regényt, aminek a végén természetes a „happy end”. De hogy ez mit is jelent pontosan? Olvasd el, és megtudod!

 

Móra Könyvkiadó, LOL-könyvek

A LOL-könyvek teljes listája itt:

https://mora.hu/kereses?mit=lol-konyvek

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás