Ajánló

Millipop a Mosolygyár

Budapest legújabb nagyalapterületű családi szórakoztató gyermekbirodalma minden korosztály számára

 

Buda vidámparkjaként emlegetett létesítményünk egyedi kialakításának, frekventált elhelyezkedésének köszönhetően szinte berobbant a családi szórakoztató egységek piacára. Közvetlen kertkapcsolat a Millenáris parkkal, a családbarát jegyárpolitika, a kiváló közlekedési adottságok, valamint a formabontó játékpaletta mindenképpen a város legmagasabb presztízsű játszóházává emeli a Millipop Mosolygyárat.

 

A több mint 2 000 négyzetméter alapterületű beltéri játszóterünk büszkélkedik többek között az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászóka komplexumával, benne egy több mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, óriás spirál és kamikaze csúszdával, labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával. Az országban egyedülálló zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak. A ház legfelső szintjén kapott helyet a szimulátor aréna, az elektromos kisautópálya és a 110 négyzetméternyi focipálya.

 

A játszóház nem titkolt célja, hogy - igazodva a modernkori társadalmi helyzetképhez – erősítse a látogatókban a család fontosságát, lehetőséget biztosítson a közös tartalmas időtöltésre. A Millipop Játszóház külön kihívásnak tekinti, hogy kultúrált körülmények között szórakoztassa a gyerekeket, tematikus rendezvények keretén belül pedig irányt mutasson és fogyasztható módon terelgesse a legifjabb látogatókat. Igazodva a Millenáris Park jelenlegi adottságaihoz, a játszóház ideális és minden igényt kielégítő rendezvényhelyszín, legyen szó akár 6 fős születésnapról vagy akár több százfős céges mikuláspartiig.

 

 

Millipop Mosolygyár

Tel: 06  20 - 504-5511

info@millipopjatszo.hu

www.millipopjatszo.hu

1024 Budapest, Fény utca 18-20.

Millenáris Park

Kövess minket a facebook-on!

https://www.facebook.com/millipopjatszo.hu

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás