Ajánló

Újra lesz Töklámpás Fesztivál a Hősök terén

Két év kényszerű kihagyás után idén ismét várja az érdeklődőket a Töklámpás Fesztivál szombat este Budapesten, a Hősök terén, ahol tartós élelmiszert is gyűjtenek a Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) számára - tájékoztatták a szervezők az MTI-t hétfőn.

Az immár tizenegyedik alkalommal megrendezett családi rendezvényre október 29-én 19-től 21 óráig várják a résztvevőket. A fesztiválnak az elmúlt években sokezer látogatója volt, akik Budapest mellett az ország sok más részéről érkeztek otthon kifaragott töklámpásaikkal - idézték fel a közleményben, hozzátéve, hogy sokan nemcsak faragványokkal, hanem ijesztő vagy mulatságos jelmezekkel is készülnek a rendezvényre, de van olyan is, aki csak azért jön, hogy részese legyen a látványnak és hangulatnak.

A hagyományokhoz híven idén is arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, hozzon magával konzervet vagy bármilyen más tartós élelmiszert, hogy ezzel támogassa a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját. Az élelmiszeradományokat a tér közepén, a szobor talapzatánál gyűjtik az önkéntesek.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás