Ajánló

Bartos Felicián: Andris és a Fehér Démon

Andris napja pocsékul kezdődik. Egy sírós-ajtócsapkodós veszekedés után leballag a közeli parkba - és itt élete kalandjába csöppen. Az Apró Bolygók Világába kerül, ahol hőstetteket várnak tőle, azt szeretnék, ha legyőzné a rejtélyes Fehér Démont.

Nemcsak harcossá, hanem hadvezérré is kell válnia, el kell érnie, hogy az idegen világ lakói - alakváltó kövek, hatalmasra nőtt nyulak, beszélő fák - mind mellé álljanak. Képes lehet erre egy tizenhárom éves fiú, aki összes harci tapasztalatát egy stratégiai játékból meríti? Vajon mennyit ér Glória, az eszes királylány, és Babka, a zseniális szervező segítsége? Az idő fogy, a Démon a város felé tör, és halhatatlan homokkatonái nem ismernek irgalmat.

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas, mégis, talán közös olvasmányként lehet a legeslegjobb!

https://www.youtube.com/watch?v=eoL5DLt-SQQ&feature=emb_logo

___________________________________________________________________________

Bartos Felicián

 

1972-ben született Budapesten. Az egyetemet filozófia-pedagógia szakon végezte Miskolcon, majd nem sokkal később informatikát kezdett el tanulni, és az informatika világában helyezkedett el. Habár az írás végigkísérte tizenéves korától, nyilvánosság számára készülő munkája viszonylag későn született. Gyerekkorától kezdve sokat olvas, elsősorban mondákat, mitológiákat, később sci-fiket, fantasy-t, szép és kevésbé szép irodalmat, és sok verset. Első könyve az Andris és a Fehér Démon alaptörténete a gyerekeinek való spontán mesélésből született.

___________________________________________________________________________

Móra Könyvkiadó, 2020

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás