Ajánló

Fantasztikus játékot hirdet a Nickelodeon!

A nyertesek SpongyaBobbal tombolhatnak egy Halloween buliban

A népszerű gyerekcsatorna október 16. és 25. között ijesztő fotókat vár az info@nickelodeon.hu e-mail címre, a magukról képet beküldő gyerekek pedig igazán extrém nyereményre számíthatnak. Három szerencsés a legjobb barátjával részt vehet a legendás Millipop Halloween Bulin, ahol SpongyaBobbal is találkozhat. A világhírű tengeri szivacs hatalmasat bulizik majd a gyerekekkel, akik egy szuper limuzinnal gördülhetnek be a parti helyszínére.

A Nickelodeon meghirdette eddigi egyik legextrémebb nyereményjátékát. A részvételhez nem kell mást tenni, mint az info@nickelodeon.hu e-mail címre beküldeni egy ijesztő, meghökkentő fotót, ami lehet selfie vagy hagyományos fotó a játékosról, néhány adat kíséretében: név, életkor, szülő neve, lakcím, szülő telefonszáma és beleegyező nyilatkozata. Az adatokat és a félelmetes fotót beküldők pedig máris eséllyel pályáznak arra, hogy övék legyen a főnyeremény: egy fejelhetetlen halloweeni buli SpongyaBobbal, Bikinifenék legnépszerűbb lakójával. Három szerencsés nyertest sorsolnak majd ki, akik legjobb barátjukat is elhozhatják a bulira. A parti előtt privát sofőr egy hatalmas limuzinnal érkezik majd a gyerekekért, hogy átszeljék az esti fényekben úszó várost, és végül megérkezzenek a Millipop Mosolygyárba. A limuzinos utazásra még egy felnőtt kísérő is csatlakozhat, azonban a buliba csak 7 és 14 év közötti gyerekeknek engedélyezett a belépés. A bejáratnál SpongyaBob várja majd a nyerteseket és barátaikat, a népszerű tengeri szivacs természetesen a bulin is tiszteletét teszi, ahol mindenki fotózkodhat a nem mindennapi vendéggel.

Fantasztikus játékot hirdet a Nickelodeon!  Fantasztikus játékot hirdet a Nickelodeon!

Fantasztikus játékot hirdet a Nickelodeon!  Fantasztikus játékot hirdet a Nickelodeon!

A Millipop legendás bulija élményekben gazdag programjának köszönhetően évek óta ez egyik legfelkapottabb halloweeni parti. Jelmezverseny, tökfaragás, arcfestés, szellemfogó, kincskeresés és lufieső mellett még sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket a különleges eseményen, a varázslatos vacsoráról pedig a Millipop boszorkánykonyhája gondoskodik! A fergeteges bulin jelmezes felvonulás, és jelmezverseny is lesz, ezért mindenkinek érdemes a legfélelmetesebb jelmezében érkeznie. A Halloween buli október 27-én, pénteken 18:00 órától egészen éjfélig tart a Millenáris Parkban található Millipop Mosolygyárban. Ez lesz az első alkalom, hogy a Nickelodeon sztárja, SpongyaBob Kockanadrág is ellátogat a rendkívüli eseményre, méghozzá teljes életnagyságban! Még egy jó hír a SpongyaBob rajongóknak - október 16-tól új részekkel jelentkezik az optimista tengeri szivacs és kedves kis vízi barátai a Nickelodeon műsorán!

SpongyaBob Kockanadrág bolondos kalandjai tovább folytatódnak a Nickelodeonon!

Új részek október 16-tól minden hétköznap 17:40-től!

A Nickelodeon halloweeni nyereményjátékára október 25. szerda délig várják az ijesztő képeket az info@nickelodeon.hu e-mail címre!

További részletek a játékról: www.nickelodeon.hu

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás