Ajánló

Hősies kutyusokkal tanít a Nickelodeon

Új részekkel várja a kicsiket a Mancs Őrjárat

Bátor kiskutyusokkal, rengeteg kalanddal és újabb interaktív feladatokkal várja a legkisebbeket szeptemberben minden vasárnap reggel a Nickelodeon. Hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornájának számolni és olvasni tanító sorozatai minőségi szórakozást nyújtanak az apróságoknak, akiket lelkiismeret-furdalás nélkül leültethetünk egy rövid időre a tévé elé, hogy barátságos mesehősöktől tanuljanak. Az új részekkel jelentkező Mancs őrjárat szereplői többek között a csapatmunka és a közös játék fontosságára tanítanak.

A Mancs őrjárat hősies kutyusok és humoros fejtörők segítségével vezeti be a gyerekeket a tudomány világába. Ryder, a 10 éves technikai zseni 6 bátor kiskutya társaságában indul felfedező körútjaira. Chase, a németjuhász rendőrkutya, Marshall, a tűzoltó dalmata, Rocky, a környezettudatos keverék, Zuma, a vízimentő labrador, Rubble, az építész buldog és Skye, a helikopteres spániel játékos módon tanítják az apróságokat. A kutyusok különleges képességeikkel és menő járműveikkel azért járják "Adventure Bay" utcáit, hogy a közösség tagjaira vigyázzanak. A hátizsákjukba rejtett technikai eszközök segítségével megmentik a fa tetején ragadt kiscicákat vagy a szikla szélére sodródott vonat utasait. A belevaló négylábúak a csapatmunka és a közös játék fontosságára tanítanak.

Mancs őrjárat

Rendkívüli küldetések, humor és 6 bátor kiskutya - Mancs Őrjárat vadonatúj részekkel szeptember 18-tól minden vasárnap 7.45-kor csak a Nickelodeonon!

 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás