Ajánló

Játékalkalmazást gyártó tinik egész nap a Nickelodeonon

Game Shakers maratonnal jelentkezik a gyerekcsatorna

Nincs okuk bánkódni a gyerekeknek amiatt, hogy napról napra hűvösebb az idő odakint, hiszen a Nickelodeon ősszel is tartogat meglepetéseket a számukra: szeptember 25-én, vasárnap 13.00 órától a Game Shakers szuperokos tinijeivel találkozhatnak „maratoni” mennyiségben, hiszen több mint három órán át vetíti a gyerekcsatorna az online játékok piacán óriási sikereket elérő csapat nem mindennapi történeteit.

12 évesen betörni az online játékok és alkalmazások piacára nem kis teljesítmény: Babe-nek és Kenzie-nek mégis sikerült! A két lány egy iskolai projektre készít egy Sky Whale nevű, okostelefonokra letölthető játékalkalmazást, ami sokkal jobban sikerül, mint amire számítottak – ezért elindítják Game Shakers nevű, saját vállalkozásukat, ami után nincs megállás, hiszen sikert sikerre halmoznak. A lányok beveszik a csapatba barátjukat, Hudsont, és egy kisebb nézeteltérés után végül a szupersztár rapper, Dupla G is beszáll a csapatba, mint befektető – kisfia, Tripla G pedig Kenzie-ék videojáték-szakértője lesz. Az ötfős csapatra nem kisebb feladat vár, mint az év legsikeresebb játékát gyártó vállalkozást vezetni – ami bonyolultabb, mint bárki hinné!
 
A Nickelodeon számára a példamutatás mellett az ismeretterjesztés is ugyanolyan fontossággal bír: míg a szuperokos és már tiniként sikeres Babe és Kenzie valódi példaképei lehetnek a gyerekeknek, a gyerekcsatorna saját, interaktív alkalmazásával is segítette őket abban, hogy próbára tegyék tudásukat. A SpongyaBob Kockanadrág epizódjai alatt megjelenő kvízkérdésekre a Spongya Tudor alkalmazáson keresztül válaszolhattak, a legokosabbakat pedig értékes ajándékokkal díjazta a Nickelodeon.
 
Egy csapat 12 éves megcsinálja a világ legmenőbb játékalkalmazását! Game Shakers maraton szeptember 25-én 13.00-tól 16.30-ig a Nickelodeon műsorán!
Nickelodeon
Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás