AjánlóKönyv

10 könyvheti újdonság gyerekeknek és felnőtteknek

Minden olvasni szerető embert nagy örömmel tölthet el, hogy egy ilyen kis országban, mint a miénk, nincs két hónap a két nagy könyvünnep között, mégis, mindkettőt emberek ezrei látogatják. Átlapoztuk a 87. Ünnepi Könyvhét katalógusát, és néhány kiadványt szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani.

ZELEI BORI: Kevert

Kamaszkorról, a kamaszokkal való együtt működésről szóló novelláskötet, amely alapvetően fikció – bár mindennapi hely zetekről szól, melyek bármikor megtörtén hetnek az olvasóval

L’HARMATTAN

112 oldal

1990 Ft

 

papírszínház – Módszertani kézikönyv

Gyakorlati tanácsokat tartalmazó kézi könyv, mely a Papírszínház mesélés eddigi tapasztalatait bemutatva segítséget és ötleteket ad a további felhasználáshoz, valamint bemutatja a módszer sokszínűségét

Szerkesztette:
Csányi Dóra,
Simon Krisztina,
Tsík Sándor

CSIMOTA

144 oldal

3490 Ft

 

Bernáth József: Szörnyen jó szakácskönyv

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök Junior című televíziós főzőműsorokból ismert séf tavalyi, óriási sikerű szakácskönyve után ezúttal a gyerekeknek írt könyvet.

KOSSUTH

96 oldal

3490 Ft

 

zalka csenge virág: mesemondók márpedig vannak

A nemzetközi mesemondás világa

A mesemondás nem csak passzió, de szakma is. A fiatal szerző tíz éve éli a hivatásos nemzetközi mesemondók életét. Kötete bemutatja a nemzetközi mesemondás kulisszatitkait, ezt az egyszerre rejtett és nyitott világot.

PONT

248 oldal

3675 Ft

 

csapody kinga: szuper napom lett

Avagy minden napban van valami jó!

Sziasztok! Hanka vagyok, és néha kicsit akaratos és morcos. Anyu szerint igazi kis dulifuli. Aztán persze rájövök, hogy felesleges pukkancskodni! Tudjátok mit nem szabad elfelejteni? Azt, hogy minden napban van valami jó!


Illusztrálta: Pásztohy Panka

MANÓ KÖNYVEK

48 oldal

1990 Ft

 

elekes dóra: Dettikéről és más istenekről

Dettike képzeletbeli barátja, Balambér, a kulcslyukban lakik és onnan szemléli az univerzum mindennapjait. Kalandjaik során valóság és fantázia keveredik. Dettike lassan felnő és a képzelt világ lassan elhalványul...

Illusztrálta: Treszner Barbara

CSIMOTA

152 oldal

2590 Ft

 

lackfi jános: Robban az iskola

Kamaszversek

A kötet játékos, humoros és őszinte vallomás a mai kamaszos gyerekek és gyerekes kamaszok életéről, problémáiról, az őket körülvevő komolykodó felnőttekről. A versekből vadiúj tananyag lehet az általános iskolától a gimnáziumig!

Illusztrálta: Molnár Jacqueline

MÓRA

64 oldal

2699 F

 

Mészöly ágnes: Ez egy ilyen nap

Reggel felkelnek, iskolába mennek, délután hazamennek, este lefekszenek. De ennek a tizenkét tízéves gyereknek az élete nagyon is különbözik, hiába élnek egy országban...


Illusztrálta: Paulovkin Boglárka

NAPHEGY

128 oldal

2600 Ft

 

sohonyai edit: szállj szabadon

A szerző népszerű, gimnazistákról szóló sorozata a Le a csajokkal!című regénnyel kezdődött tizennégy évvel ezelőtt. Jelen kötet, amely a sorozat ötödik darabja, lezárja Böbe és Tamás kalandos, romantikus történetét.

MÓRA

296 oldal

2799 Ft

 

Kertész Erzsi: nem mese

NEMet mondani tudni kell! Hallottatok már például a „cincogó NEM”–ről? Vagy a „lerepül a hajad NEM”–ről? Esetleg a „kerek perec NEM”–ről? Hát a „köszönöm, NEM”–ről? Ezekről, és még sokféle NEM–ről szól az író–pszichológus szerző új könyve. Na és persze arról, hogy merjünk nemet mondani.

Illusztrálta: Kasza Julianna

POZSONYI PAGONY

64 oldal

2790 Ft

 

A teljes katalógus a képre kattintva érhető el

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X Karácsonyi könyvvásár