AjánlóProgram

Áprilisi Baba-Nap

Ismét Baba-Nap a Millenárison! Itt minden a legkisebbekről szól - és persze, szüleikről: foglalkozások, színházi előadások és Ringató egy helyen.

9.00–14.00 Kabóca Házikó – egy hely: kicsikre hangolva

Találkozás a színekkel és a formákkal, a közös játszás öröme a szülőkkel, továbbá a felfedező tanulás lehetősége. Izgalmas, kreatív tevékenységek a legkisebbeknek: mágnestáblás játékok, óriásmérleg, horgásztó, kavicsválogató játék, építőjátékok, gombos készlet, gabonaórák.

9.00–14.00 Pacsmagolda

Játékos, kreatív, képességfejlesztő foglalkozások – a legkisebbeknek: rajzolás, festés, pacsmagolás és gyurmázás.

Vendégül látjuk a Beli Buba Babahordozókendő Iskolát, amelynek munkatársai segítséget nyújtanak a hordozókendő használatával kapcsolatban. A nap során több alkalommal is bepillantást nyerhetnek a Helen Doron Early English játékos angolóráiba, amelyek már egészen három hónapos kortól ajánlottak. A próbaórák a következő időpontokban indulnak: 9.45, 10.00, 10.45, 11.30.

A pelenkázó asztalokról és szoptató fotelekről a Mini-Manó Babacentrum gondoskodik.

A Babanet jóvoltából szakmai beszélgetést tartunk a témáról. Lesz továbbá „Egészség-sarok” is.

9.15–9.45 és 10.15–10.45 Ringató

Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – Kisgyermekkori zenei nevelés

9.0014.00 „Ringató pillanatok”

Az érzés örökre megmarad benned, a pillanat pedig közös, s ezt megoszthatod másokkal is! – Fiskus Olga fotózza majd az anyukákat gyermekeikkel a Baba-napon. A fényképekből a Millenárissal közösen szervezett kiállítás készül Ringató Anyák Napjára címmel.

11.00-11.30 „Papás-mamás – új játszmák a családban” – beszélgetés Peer Krisztinával, a Babanet pszichológus szakértőjével

12.0012.30, 13.0013.30 Mozgolódó: mozgásos képességfejlesztő drámajáték sok-sok zenével, 24 éves korig.

„Lassan jár a szürke ló, fárasztó, fárasztó a barna ló, tripp és trapp, kicsit gyorsabb, kicsit gyorsabb, fekete paripa szaladgál, szaladgál, fekete paripa hopp, nagyot ugrik és megáll.”

Bisztricsány Linda Apró Színház

10.00, 11.30, 12.30 Kabóca Bábszínház: Napra nap

Színpadi játék 13 éves gyerekeknek (kb. 45 perc)

A legkisebbeknek szóló mesében két emberi alakot öltött házi manó évődik egymással. Mintha ébredésük után álmaik elevenednének meg: életre keltik a házikót –benne Cicussal,  Kutyussal és Egérkével. Megismerjük az erdőben élő Kismadarat, illetve a kíváncsi Nyuszit. Megtudjuk, hogyan barátkozik össze Felhővel Medve, és hogyan menekül meg Halacska attól, hogy Cicus vacsorája legyen.

A mese végén a házi manók segítségével minden kisgyermek kézbe veheti a bábszereplőket – és így játszhatja tovább a történetet. Az előadást a Zenészmanó muzsikája színesíti majd. A közös játék végén pedig a titokzatos „nagy ágybevetés” vár mindenkire.

Helyszín: Millenáris Park - Fogadó, Budapest, II. kerület, Kisrókus utca

Időpont: 2011.04.09., 9.00–14.00 óráig

További információ itt található.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás