AjánlóProgram

Babanet-Kölöknet Találkozó 2012

Idén nyáron is, a hagyományos időpontban – július utolsó szombatján – várjuk a családokat sok szeretettel a Babanet-Kölöknet találkozón a Millenáris Parkban.

Rengeteg programmal készülünk az idén – hogy minden másodpercben jól érezze magát a család apraja-nagyja. Ízelítőül:

Teátrum előtti Szabadtéri színpad:
13:30 – 14:30 Anselmanók koncert
15:00 – 15:30 Adj teret a tehetségnek! - Kölöknet pályázat nyertes zeneiskolásainak fellépése
16:00 – 17:00 Katáng koncert

Mattel – Fisher Price Babajátszósátor:
10:30 - 11:00 Ringató
11:30 – 12:00 Ringató

Fogadó mögötti rét:
10:30-11:30 Kismama jóga Vértessy Flórával, a Fügefa Virága Jógastúdió trénerével
11:45-12:45 Baba jóga Vértessy Flórával, a Fügefa Virága Jógastúdió trénerével

Egész napos programok:
• Babanet-Kölöknet szakértői sátor – Szakértőink több témakörben is (kismamák és a munkába való visszatérés, gyermekgyógyászat, szoptatás, gyermeknevelés, óvodába szoktatás és óvodaválasztás) szívesen adnak tanácsot az érdeklődőknek. A tanácsadások konkrét időpontjait később közöljük.
• Mattel – Fisher Price Babajátszósátor – Itt bármelyik pici elfoglalhatja magát a Fisher Price színes, változatos és remek játékszereivel.
• Gabi sátor
• Milumil sátor – A Milumil szakértője az 1-3 éves gyerekek táplálásával kapcsolatban várja majd a kérdéseket.
• KidSpirit sátor: kézműves foglalkozások, játékok kicsiknek és nagyoknak
• Hordozókendő.hu – ha érdekel a babahordozás, a hordozóiskola trénerei segítenek kiválasztani az igényednek legmegfelelőbb hordozóeszközt és megtanítanak a használatára
• Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület - Ha korababád van, érdemes ellátogatni hozzájuk! Ha nem tudod, hová fordulj segítségért, ha szükséged lenne jó tanácsra vagy csak pár bíztató szóra, ha szívesen találkoznál sorstársakkal, akkor keresd a KORE sátrát
• Gyújtóforrás.hu és a Szomjoltóság.hu – Tudjátok, hogyan lehet megelőzni a tüzeket? És hogy mit kell tenni, ha tűz keletkezne? Itt a legkisebbek is megtanulhatják pár okos és érdekes játék segítségével, hogy a tűzzel hogyan kell bánni. Emellett bárki beöltözhet tűzoltós egyenruhába és megnézhet egy igazi tűzoltóautót!

A találkozó ideje alatt bárki megpihentetheti majd fáradt tagjait a Függőágy.hu jóvoltából kifeszített függőágyak egyikében. Aki szereti Bogyót és Babócát, az a találkozó ideje alatt is megnézheti a Millenáris róluk szóló kiállítását!

Természetesen idén is lesz lehetőség arra, hogy a pelenkázótáskát legálisan otthon felejtsétek: a Müller Pelenkázósátrában minden korosztály megtalálja majd a szükséges hozzávalókat, hogy a találkozón komfortosan érezze jól magát.

Idén ügyességi játékot is hirdetünk a nagyobb gyerekeknek: az egyes helyszíneken érdemes lesz majd kipróbálni magatokat, elvégezni a kisebb-nagyobb feladatokat és összegyűjteni a pecséteket!

Persze, a felnőtteket sem hagyjuk ki a játékból: ha kitöltitek a Regisztrációs sátorban a Regisztrációs lapot, értékes nyereményekkel térhettek haza a nap végén. Eredményhirdetés a helyszínen, a színpadon a Katáng koncert után!

A program mellett lehetőségetek lesz arra is, hogy némi vásárfiával térjetek haza a találkozóról. A következő árusok portékai közül csemegézhettek majd:
Dinasztia Kiadó
Bugyola
Figurka
Sensimilla Fashion
Nami
Bimba Design

És hogy tényleg ne maradjon ki a naptárból, a legfontosabb infók is álljanak itt!
A találkozó időpontja: 2012. július 28. szombat, 10-18 óráig
Helyszín: Millenáris Park – Fogadó és Teátrum közötti terület, Budapest

A programok megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó