AjánlóProgram

Egyszerűen jó!

Babanet-Kölöknet találkozó kilencedszer

Július utolsó szombatján újra életre kelt a virtuális Babanet-Kölöknet csapat. Több száz apróság, és persze családjuk népesítette be a Millenáris Barátságos Parkját, ahol immár kilencedik alkalommal rendeztük meg hagyományos nyári találkozónkat.

A játszótér környékén nem volt nehéz berendezkedni: a rutinos látogatók jóvoltából hamar kialakult a piknik-hangulat. Ki-ki sütivel, gyümölccsel, szendvicsekkel járult hozzá a közöshöz. A mindinkább ragyogó napsütésben az apróságok a permetkapu alatt frissülhettek. A Mattel árnyas sátrában egész nap vonzó játékok csábítottak, a mozgékonyabbakat pedig a Minimanó Babacentrum várta, kicsinyeknek felállított minijátszóterén.

A Noha Stúdió munkatársai egész nap kreatív kézművességgel hívták játékra a kicsinyeket, míg a Ringató délelőtt és délután  kínált egy-egy zenés-dalos foglalkozást  a babáknak és a mamáknak.

A legapróbbakkal érkezők komfortjáról a Pampers pelenkázósátorral, az Univer pedig bébiétellel gondoskodott. Kicsik és nagyok a Buszesz Óbudai Gyémánt ásványvizével frissülhettek.

A nagyobbakat és szüleiket a Dinasztia Kiadó LÜK logikai játékai varázsolták el, de megismerhették a Jaffa Kiadó legfrissebb sikerkönyveit: a Verses-képes gyerekjógát, Csernus Imre és Szendi Gábor köteteit, s nem utolsósorban a Kölöknet által összeállított, Segítség, becsöngettek! című iskolakezdési kiadványt.

Kora délután partnerünk, a Vendég a háznál rádióműsora jóvoltából egyetlen közös beszélgetéssé alakult a több száz fős rendezvény.  A nyilvános felvételen a közönség soraiban elvegyült riporterek egy valódi Királylányt is megszólaltattak... A beszélgetést vezető Horváth Ida pedig a rendezvény által ihletett, izgalmas kérdéseket tett fel Horváth Magdolnának és Izsó Ildikónak, a Kölöknet szakértőinek. (A műsor július 31-én, pénteken 11.30-kor hallható az MR1 Kossuth Rádióban.)

Délután Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda szórakoztatta nagy sikerrel a kicsiket és nagyokat, a Vacka rádióból már ismert, fanyar humorú gyerekdalaikkal. A sztrapacskamacska, a szép színes ruhára vágyó gólya vagy a szőrös hal szórakoztatóan szürreális történetét és a gyerek-műfajban szokatlan rockos, jazz-es hangzásvilágot a felnőttek is élvezték, az apróságok pedig ott tobzódtak, táncoltak, cigánykerekeztek a színpadon...

A koncert végén regisztrált résztvevőink között a Mattel ajándékait sorsoltuk ki. A rendezvény fődíjának, a Kolping Hotel Alsópáhok családi nyaralásának nyertesét július 30-án tesszük közzé a Kölökneten.

Bár a nap végére a gyerekek legnagyobb bánatára az összes lufi elfogyott, ígérjük, pótoljuk jövőre, és Babanet-Kölöknet találkozó lesz jövőre is!

 
Kölöknet hozzászólások  
(3 hozzászólás) 
2009 július 29.
Balogcsalad
Egy nagyon szép eseménydús napot okoztatok Nekünk, szeretnénk ezt nagyon megköszönni!Nagyon jót játszottunk, csináltunk kis tarisznyákat, rajzoltunk, megnéztük a koncertet a nagy fiunk "pancsolt" a permet alatt, mielőtt haza indultunk megetettük Őket és tisztába tettük a sátorba, haza felé pedig aludtak mint a bunda, mi csak csücsültünk és nagyon élveztük a kikapcsolódást.Ha ezt a levelet olvassa olyan aki ott volt szervező akkor biztos emlékeztek Ránk, 4gyerekkel voltunk egy 4éves Zsozs egy két éves Máté egy szintén két éves éves Fanni és egy 5hós Gergővel buliztunk. Már hetek óta vártuk a programot!Nem akarom nagyon részletezni mert túl hosszúra sikerülne a levelem, de tavaly betörtek hozzánk ellopták az autónkat nem fizetett a casco pát hónappal később egy részeg ember áldozatai majd megint pár hónap múlva téves adatok miatt a bank áldozatai lettünk ezen történések következtében teljesen anyagilag úgy leterheltek minket, hogy jelen pillanatban is veszélyben van a házunk, így se nyaralás se kirándulások nem szoktak sajnos szóba jönni : (, mindig az ingyenes de jó programokat keressük, hogy azért a gyerekek is legyenek néha ilyen helyeken.A Ti programotok így minden szempontból tökéletes volt, KÖSZÖNJÜK mind a gyerekek mind a mi nevünkbe mert mi is kicsit kikapcsolódtunk kicsit próbáltuk elfelejteni a napi problémákat. A gyerekeink a mindeneink, a napjaink szikrázó fényei, Ők adják számunkra az erőt a kitartást, hogy menni kell és csinálni kell Ők ennek a világnak az igazi csodái és nagyon jó volt Nekik ilyen örömet okozni, nagyon jó volt a szemükben látni a csillogást ahogy felfedezték a bulit.: )) Még egyszer NAGYON KÖSZÖNJÜK!!
2009 július 28.
 
Szuper kikapcsolódás volt! Nagyon jól éreztük magunkat.Köszönjük. Zsuzsi
2009 július 28.
 
Élménydús szombatnak lehettünk részesei, a végsőkig összeszedett, átgondolt, bababarát program volt! Köszönjük a szervezést, jövőre mi biztosan ott leszünk ismét! :) Eszter
Kölöknet hozzászólás
aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó