AjánlóProgram

Bölcs Kavics - Art & Science workshop

Végy egy fizikust, egy médiaművészt, egy iparművészt és egy képzőművészt, adj hozzá külföldi tanulmányokat, egy jó adag tanítási tapasztalatot, bőven szórd meg lelkesedéssel, kíváncsisággal, kreativitással és megkapod a workshopjaink receptjét.

Tudod, hogy mi mindenre jó a lézer? Mi a közös a vizimentő, az eszkimó és egy pohár víz+szívószál kombóban? Hány ceruza kell egy áramkörhöz?

Mindezekre választ kaphatsz rendhagyó természettudományos foglalkozásunkon, ahol a művészet is fontos szerepet kap. Te kísérletezel, mi segítünk és együtt rájövünk az összefüggésekre, a jelenségek magyarázatára. Az első alkalommal a fény lesz a téma – mi prizmával, kamerával és ledekkel készülünk.

A tudomány menő. Gyere el és meglátod!

A Bölcs Kavics workshopok célja hogy kísérletezéssel és közös alkotással élménnyé tegyék a körülöttünk lévő világ megismerését és megértését. A résztvevő fiatalokat szeretnénk az utóbbi pár évben megjelent technikai újítások  (pl. arduino, MakeyMakey, okostelefonok) kreatív használatára ösztönözni. Hívószavaink a tudomány közérthetővé tétele, a kreativitás, az interaktivitás és az újrahasznosítás. 

Időpontok:

március 2. vasárnap 10.00-11.30

március 9. vasárnap 15.00-16.30

március 16. vasárnap 10.00-11.30

Helyszín: Hátsó Kapu, 1074 Budapest, Dohány utca 13.

Korosztály: 12-14 év

Jelentkezés: 15 fős workshopunkra a helyszínen tudtok jelentkezni, de előzetes regisztrációra is lehetőség van a bolcskavics@gmail.com email címen. A program ingyenes.

Kapcsolat:

Weblap: http://bolcskavics.wordpress.com

Facebook oldal: https://www.facebook.com/bolcskavics

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás