AjánlóProgram

Családi nap a Budapest Parkban: Pöttömkert

Nem csak a 18+-os, koncertkedvelő nagyoké a világ – és a Budapest Park: immáron második alkalommal nyitja meg a kapuit a PÖTTÖMKERT, hogy egy napra a családoké és a gyerekeké legyen a népszerű szórakozóhely  július 6-án, vasárnap.

Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal kínálnak érdekes és aktív pihenést  a családosok számára – a kicsiknek ingyenesen, a felnőtteknek 500 forintba kerül a belépő.  A jegybevételt a Bátor Tábor számára ajánlották fel.

A Gipszkorszak Játszóház közreműködésével gipszfigurákat festhetnek a gyerekek, míg a Noha Alkotóműhely kreatív foglalkozásain kicsik és nagyok különböző újrahasznosítási technikával ismerkedhetnek meg, és hozhatnak létre különböző használati tárgyakat.

A Pritt Kreatív Klub standjánál játékos kézműves foglalkozások várnak kicsiket és nagyokat egyaránt: ragasztott képek, dekorációk gyerekzsúrokra, ékszerkészítés, szabadon választott kreatív feladatok.

A Sarasvati Alapítvány oktatója délelőőt és délután is várja játékos jógaórára a kisebbeket. A Jóga móka során a gyerekek játékos módon találkoznak a hatha jóga tradicionális testtartásaival.

Vasárnap a Pöttömkertben Kreatim design piaccal várják az érdeklődőket, de lesz még arcfestés és Levendula Kézművés fagylalt is.

Minden (fiú) gyermek nagy örömére egy rendőrautó is kint lesz a Parkban, hogy egy bemutató során megmutassák kívül-belül a speciális gépjármű felszereltségét, működését.

Kárász Eszter délután 4 órától vármindenkit szeretettel, az Eszter-lánc mesezenekarral és sok közös énekléssel.

Ha segíteni akarnak a felnőttek, akkor véradásra várja Őket a Vöröskereszt! Taj kártya, személyigazolvány és lakcímkártyát feltétel!

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XA szív vége - Teakiadó