AjánlóProgram

Dinós kiállítás a Millenárison!

"A Dinoszauruszok Élete"  egy szórakoztató, ugyanakkor oktató jellegű dinoszaurusz-kiállítás.
Már több millióan látták világszerte azt a több mint 50 mozgó dinoszauruszt, amelyek egyszerre rémítették meg és bűvölték el a gyerekeket  – és a felnőtteket egyaránt.


 

A kiállítás időgép módjára repíti vissza a látogatóit a varázslatos, történelmileg autentikus világba, amely feledhetetlen élményt nyújt a látogatók számára.

 


 
A kiállítás lehetővé teszi, hogy a közönség számos dinoszauruszt közelről és élethűen megfigyelhessen és megérinthessen. Az egyedülálló élmény érdekében tapasztalt paleontológus szakértőcsapat is részt vett a díszletek kialakításában.

 Melyik lesz a kedvenc dinoszaurusz?

A gyerekeknek lehetőségük nyílik arra, hogy játsszanak, dinoszauruszokat fessenek a kiállítás keretein belül. Az ásatási zónában pedig megtudhatják, hogyan néztek ki a dinoszauruszok, mekkorák voltak, mit ettek. Hogy még élvezetesebb és érthetőbb legyen a feltárási folyamat, egy  T-Rex csontvázat kell megtalálni.


 
Van olyan gyermek, aki nem szeretne pónin lovagolni? És egy dinoszauruszon? Most itt a vissza nem térő alkalom... Mi több: közös fotót készíthetnek a Triceratopsszal vagy T-Rexszel, vagy akár dinoszaurusz tojásba is beülhetnek.

A kiállítás a Millenáris Park B épületáben látogatható 2014. június 7 - augusztus 24-ig.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó