AjánlóProgram

Fehérlófia

Bábos világmindenség 6 éves kortól a Budapest Bábszínházban, két részben.

A Fehérlófia az egyik legismertebb és legrégebbi magyar népmese. A címszereplő nevének különös csengése, anyai önfeláldozásból eredő hihetetlen ereje, amely emberfelettivé emeli, mindenki számára ismert, közös kultúránk része. A világot, melyet útja során felfedez, megért és élhetőbbé tesz, mágikus erejű lények népesítik be.

Pontosan olyan tehát ez az ősi mese, mint egy szuperhőstörténet: bár Fehérlófia nem visel álruhát, de különleges képességekkel rendelkezik, állhatatos és az igazságot védelmezi. A kalandok során azonban – ellentétben a képregényekből vagy filmekből ismert külföldi kollégáival – jelleme fejlődik, mert a barátság, a hűség, a kitartás erényei még egy hős számára sem mindig könnyen elérhetőek, azokért meg kell küzdeni.

Zeneien csengő mágikus szavak, vetítés, játék fénnyel és árnnyal, valódi varázslat, óriásbábok, élő emberek, küzdelmek és árulások, különleges belső utazás a lét síkjai között hőseink nagy kalandja során és persze humor – ez várja a nézőket a Budapest Bábszínház nagyszínpadán. 

Helyszín: Budapest Bábszínház (1062 Budapest, Andrássy út 69.)

Időpont: 2013-03-10 vasárnap 16:00

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XKreatív tréningek gyerekeknek