AjánlóProgram

Gyerekvilág Kiállítás – 3 napos ünnep az egész családnak

Ötletek és megoldások a szülőknek, élmények és felfedezés a gyerekeknek!

A Gyerekvilág Kiállítás igazi ünnep a család apraja-nagyjának! Az eseményegyedülálló koncepciójával igazi élményprogrammá gyúrja a kiállítások, vásárok, valamint családi- és gyerekrendezvények legjavát.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot a helyszínen, akár a szórakozást, játékokat, mozgást vagy a tanulást keresi. Az ünnepi időszak közelsége miatt karácsonyi kedvezményekkel várja a látogatókat az esemény több mint 200 kiállítója, minden olyan témát és terméket bemutatva, ami a gyerekeket és szüleiket érinti. Idén a gyerekszoba design kiemelten, önálló blokkban jelenik meg és mutatja bea legújabb trendeket és a jövő irányzatait.

Kiemelt helyszíni programok:

  • Cappy kalandpark
  • Beltéri sípálya
  • Barbie, Hot Wheels és Fisher Price játékok
  • Disney élménysziget
  • Szörpölde
  • konzolos játékok és autóversenypálya

Az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról. Külön említést érdemel a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel és tudományos bemutatókkal színesített interaktív színpadi programja, ami a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek garantál különleges élményt.

A Gyerekvilág testvérrendezvénye a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo, amely idén már 5. alkalommal várja a gyermektervezéstől a 3 éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával a látogatókat: őssejt, helyszíni 4D ultrahang, kismama tanácsadások és minden babatermék a babakocsiktól a bútorokon át egészen a ruhákig.

Látogatói regisztráció értékes nyereményekért és részletes tudnivalók ezen az oldalon találhatók

A belépés 12 éves korig ingyenes!

Időpont: 2010. november 12-13-14.

Helyszín: Budapest Sportaréna

Nyitva: minden nap 10-18 óráig

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás