AjánlóProgram

Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár

Illusztrációs kiállítással, zenés és irodalmi programokkal, valamint könyvbemutatókkal várja a családokat a VII. Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár.

Május 12-én nyílik az a nagyszabású kiállítás a Millenárison, amely a 2010-ben megjelent válogatott mesekönyvek illusztrációit mutatja be, és amelyen egy emlékkiállítás is látható kortárs művészek Lázár Ervin meséihez készített illusztrációiból.

Május 13-án gyermekkönyvkiadók ismertetik legújabb kiadványaikat. Iskolás, óvodás gyermekek számára szerveznek izgalmas gyermekirodalmi foglalkozást – írók, illusztrátorok részvételével.

Május 14-én 10 órától 18 óráig várják a fesztiválra látogató családokat – a Millenáris Fogadójában.

A legkisebbeket a Kerekítő mondókák bűvölik majd el. A nagyobbakat az Apró Színház mulattatja. A még nagyobbakat pedig az Aranysityak című verseskötet költői, valamint gyermekkönyvek alkotói fogják szórakoztatni.

Lesz Aranysityak versmondó és Csodaceruza meseíró verseny, közös illusztrálás. A látogatók megkereshetik, hogy melyik volt 2010 legszebb gyerekkönyve. A kicsiknek pedig Mórocz Adri énekel a Boribon muzsikál című album dalaiból.

Helyszín: Budapest, Millenáris Park

Időpont: 2011. május 12-14-ig

További információ és részletes program itt található.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás